Maria Lungu a fost înșelată de logodnic înainte de nuntă. Cum a reacționat când l-a prins în fapt: ”Se distra alături de cinci femei”

Autor: Madalina Maftei

Maria Lungu a fost înșelată de logodnic înainte de nuntă. Cum a reacționat când l-a prins în fapt: ”Se distra alături de cinci femei”

Sursa: Instagram Maria Lungu

Maria Lungu a trecut prin momente cumplite, la un moment dat a decis să se căsătorească cu bărbatul vieții ei, însă lucrurile aveau să ia o întorsătură neașteptată. Frumoasa blondină a fost înșelată de logodnic cu puțin timp înainte de nuntă. Cum a reacționat Maria când și-a surprins viitorul soț în compania a cinci femei?

Maria Lungu a devenit cunoscută în urma participării în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D ”Puterea Dragostei”. Blondina a ajuns rapid la sufletul telespectatorilor, care au susținut-o și au votat-o neîncetat. Aceasta a format un cuplu cu Marinescu, însă, în final, dragostea lor nu a învins, astfel au decis să meargă pe drumuri separtate. Nu este prima dramă pe care Maria o trăiește, cu câțiva ani în urmă a fost la un pas de a se căsători, însă, cel care urma să-i devină soț a înșelat-o cu puțin timp înainte de nuntă. Cum a reacționat Maria când

și-a văzut partenerul în compania a cinci femei?

Maria Lungu a fost înșelată de logodnic înainte de nuntă

Tânăra, în vârstă de 27 ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai urâtă experiență din viața ei. Cu câțiva ani în urmă, Maria Lungu a hotârât să se căsătorească cu brăbatul vieții ei, asta credea ea, după o relație de trei ani de zile.

Blondina nu și-a imaginat vreodată că lucrurile ar putea lua o astfel de întorsătură, cu puțin timp înainte de nuntă, la petrecerea burlacilor, partenerul ei a înșelat-o cu mai multe domnișoare. Când a aflat, Maria Lungu s-a dus după iubitul ei în club și l-a lovit cu un pahar și i-a spart capul.

”M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns.

Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut. A plecat într-un club cu un prieten de-ai lui. Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieți alături de cinci femei”,  a povestit Maria Lungu la un post de televiziune. 

Citeste si: Cristina Mihaela a izbucnit în plâns înainte de Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4! Anunțul pe care l-a făcut printre lacrimi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a decis să pună punct relației pe care o avea cu bărbatul respctiv, iar nunta nu a mai avut loc. În ceea ce privește relațiile viitoare, Maria a dezvăluit că viitorul ei iubit trebuie să aibă mulți bani în conturi.

”Pentru mine e foarte important ca soțul, viitorul soț să aibă un statut material mai mare decât al meu.

În momentul în care femeia câștigă mai mult ca bărbatul, bărbatul nu se mai simte bărbat, nu mai e respectat atât de mult de acea femeie. Pentru mine personal un 30-35 ar fi perfect, poate chiar 40 dacă arată bine. Eu sunt o fată foarte sinceră”,   a mai spus ea la aceeași emisiune TV. 

Citeste si: EXCLUSIV! Marinescu nu mai vrea să dea ochii cu Maria Lungu. Cine i-a intrat la inimă după despărțire: "E mișto rău de tot! Te iubesc"