Maria Lungu, dezvăluiri-bombă despre cum și-a prins iubitul înșelând-o înainte de nuntă: "I-am spart capul cu paharul!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 mar 2022, 12:11

Cum si-a prins Maria Lungu iubitul in club cu alte femei

Sursa: Instagram

Maria Lungu a recunoscut ca este o persoana foarte vulcanica si pasionala atunci cand vine vorba de persoana iubita.

Fosta iubita a lui Marinescu a recunoscut in cadrul emisiunii online wownews ca este o persoana extrem de vulcanica atunci cand iubeste si nu se da la o parte de la lucruri nebunesti. Cat il priveste pe Marinescu, relatia este inchiata si frumoasa fosta concurenta declara ca si concluzie ca ea a fost cea care a initiat totul si nici nu a fost macar vorba de iubire din partea lui.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce studii are Maria Lungu ce profesie are fosta iubita a lui Marinescu. S-a spus de multe ori că stă pe banii părinților, însă altul este adevărul

Maria Lungu, dezvaluiri despre iubitul care a inselat-o inainte de nunta

Cum Marinescu este istorie, Maria a povestit cu lux de amanunte cum a fost inselata de fostul iubit in urma cu un an si cum l-a prins la asa-zisa petrecere a burlacitelor.

Dupa ce si-a sunat toate prietenele sa verifice daca sotii lor sunt impreuna cu viitorul sot al Mariei si dupa ce acestea i-au spus ca sunt acasa, fosta iubita a lui Marinescu a inceput sa faca sapaturi si sa ia urma iubitului de la acea vreme.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

  "Eu sunt mai nebuna asa, am toate dispozitivele de urmarire, inclusiv acea aplicatie pe telefon. Cert este ca l-am gasit in club cu niste fete, am luat un pahar si i l-am aruncat in cap. Da, i-am spart capul. Erau acolo, una se plimba pe acolo. Erau femeile dezbracate. Se sarutau, era cu mainele peste tot si na...Am avut un soc. Acum, am trecut cu usurinta.

Eu am plecat la Londra dupa. A doua zi i-am dat un mesaj si l-am intrebat daca vrea sa vorbim. Ai mei au vazut cat de afectata am fost. Noi nu am mai vorbit niciodata. Parintii mei s-au ocupat de tot si au anulat tot. Nu am scos toti banii, dar dupa ce am plecat in Londra, mi-a scris. El voia sa se asigure ca daca vine la Londra, il si primesc."

Maria Lungu vrea sa se mute definitiv in Romania

Maria a mai povest ca in toata perioada cat a fost la Londra, nu a fost atrasa de nimeni: "Barbatii englezi sunt plictisitori. Au alta mentalitate. Eu sunt mai vulcanica, vreau un roman, moldovean..."