Maria Lungu o să ia foc când va auzi asta din gura lui: "O să rămână fată bătrână!" Fostul iubit, nici nu vrea să mai audă de ea

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 apr 2023, 00:30

Maria Lungu, cosmarul lui Marinescu

Sursa: Instagram

Marinescu spune ca s-a lecuit de femeile precum Maria Lungu si nici in ruptul capului nu mai vrea vreodata o relatie cu ea.

Marinescu fuge mâncând pământul de Maria Lungu și spune că tot ce a trăit alaturi de ea, a fost o mare greșeală pentru că nu îi mai trebuie o astfel de femeie. Să fie sechelele atât de mari încât și acum este singur? Marinescu a recunoscut că nu își mai dorește momentan o relație și că îi place să fie singur. 

Marinescu, declaratii imprevizibile despre fosta lui iubita, Maria Lungu

Fosta lui iubita, moldoveanca Maria Lungu, pare să aibă o mare contribuție la statutul de bărbat singur al lui Marinescu, însă nici el nu se lasă și o caracterizează drept o femeie foarte răsfățată care a avut mereu totul și foarte capricioasa. Ba mai mult, îi recomanda să se schimbe daca vrea să aibă o relație serioasa că altfel vă rămâne o fata bătrână. Nu este prima data când cei doi fac declarații malițioase unul la adresa celuilalt fiind mereu într-un joc de-a șoarecele și pisica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alex Bobicioiu și Simina Loica, despărțire bruscă: "Îmi pare rău, nu am avut ce să fac!"

"Nu sunt îndrăgostit și nici nu vreau asta. Este despre mine vorba. Daca mă văd tata? Nu cred, sincer iți spun, nu cred că îmi cade cu tronc. Îmi cade pe o perioada scurta de timp. Mi-aș dori să nu pentru că eu consider că e cel mai ok să fii singur. Sunt momente când mi-ar placea să am pe cineva lângă mine, însă îmi trece. Sunt prea tânăr.

Îi văd pe cei de lângă mine, au 24-25 de ani și au copii. 

Marinescu nu se vede nici insurat si nici tata

Eu cred că a fost cea mai mare greșeală relația cu Măria Lungu. Ce să fac cu o femeie care tot timpul care a primit totul de-a gata. Am învățat din relația asta, dar daca aș da timpul înapoi, nu aș mai începe o relație cu ea sau cu o persoana că ea.

E foarte complicata, imprevizibila, dar asta e adevărul. I-am spus și ei să se schimbe că înaintează în vârstă, e femeie și poate că o să rămână fata mare...", a dezvăluit Marinescu pentru podcastul Roxanei Nemeș de pe canalul de online wownews.