Maria nu a mai rezistat si a rabufnit : "Esti nesimtit..." De la ce a pornit conflictul din tabara Razboinicilor de la Survivor Romania 2021

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 03:40

Acuzații grave în tabăra Războinicilor de la Survivor! Maria și Sorin au răbufnit și și-au aruncat cuvinte grele.

Razboinicii au pierdut confruntarea cu Faimosii, astfel ca si-au pierdut recompensa si au mers in camp, unde Maria nu a mai rezistat si a izbucnit.

Citeste si: Ei au castigat jocul pentru recompensa si se vor bucura de premiul fabulos! Iata care a fost scorul!

Maria a reactionat dur la adresa colegilor

Desi echipa Razbonicilor parea a fi una foarte unita si puternica, a fost nevoie de o infrangere pentru ca aceasta sa se dezbine.

Imediat ce Faimosii au castigat recompensa, au inceput certurile intre concurentii din echipa Razbonicilor si au iesit la suprafata toate tensiunile acumulate in cele aproape patru luni de competitie.

Jocul de recompensă din această seară a fost extrem de dificil pentru ambele echipe, Războinicii au fost în defensivă la acest joc, semn că sunt epuizați și cu greu fac față competiției.

Un nou conflict a pornit între Maria și baietii din echipa razboinicilor în ediția din această seară din Survivor România 2021. După

un joc de recompensă extrem de dificil pe care Războinicii l-au pierdut, certurile din tabăra albaștrilor persistă în continuare și nu dau semne că se vor termina prea curând.

Citeste si: Care este RECOMPENSA din aceasta seara de la ''Survivor Romania''! Faimosii si Razboinicii sunt in delir!

Cearta dintre Maria și colegii ei a pornit de la faptul a tanara nu mai simte ca echipa este unita.

Razboinica a marturisit ca se simte data la o parte si ca nu mai este sustinuta cum era la inceput.

"Am pierdut jocul de recompensa si asta la o diferanta mare, scorul a fost de 5-10. Ma asteptam sa pierdem, pentru ca la noi in camp sunt de doua zile numai certuri, sunt discutii aprinse, ne jignim unii pe altii, nu, unii jignesc, sunt arogante, sunt ironii, facute la adresa mea si a lui Albert de care Sorin.",

a spus Maria.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria: "Esti nesimtit, Sorin"

Discuția dintre Maria si Sorin deviaza si se declanseaza un adevarat scandal intre cei doi razboinici.

Maria nu vrea să treacă cu vederea aceasta situatie si mentine discutia aprinsa. 

Maria sustine ca baietii nu o lasa sa isi spuna punctul de vedere. Mai mult, Razboinica il acuza pe Sorin ca este arogant si ironic cu ea, iar de fiecare data cand vrea sa vorbeasca, Sorin ii atrage atentia sa nu vorbeasca cand el vorbeste.

"Cu voi nu se poate vorbi.

Cu tine Sorin nu se poate vorbi, pentru ca tu inchizi gura tuturor."

Citeste si: Ce mesaj a postat logodnicul Elenei Marin în ziua în care au împlinit 2 ani si jumătate de relație? A vrut să afle toată lumea: „Îți trimit...”

Dupa ce Maria a spus ca Marius mergea la inceput, la fiecare runda pe traseu sa o sustina, iar acum nu a mai facut acest lucru, Sorin a intervenit si a intrebat-o daca are nevoie de cineva sa o "dadaceasca".

Maria a izbucnit imediat: "Vezi? La faza asta esti nesimtit, Sorin."

Tensiunile din echipa Razboinicilor sunt intense, oboseala și lipsa hranei îi pun în situații dificile și nu se mai înțeleg unii cu alții. Războinicii au început să piardă tot mai multe jocuri, semn că nu mai dau randament pe trasee din cauza epuizării.