Maria, o femeie grav bolnava, tintuita intr-un scaun cu rotile are nevoie de ajutorul nostru!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

De 20 de ani este tintuita intr-un scaun cu rotile. Mama a ajutat-o cat a putut, insa, anii traiti in lipsuri au doborat-o, pana la urma.

Batrana abia se mai tine pe picioare, dar nu se plange. Tot ce spera este ca fiica ei sa aiba macar o baie in care sa se poata spala singura. Doua povesti, aceeasi drama. Mama si fiica unite de aceeasi suferinta. De douazeci de ani Maria a ramas tintuita intr-un scaun cu rotile. Un rastel de paine s-a pravalit peste ea si i-a secerat coloana. Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, la scurt timp rudele sotului au izgonit-o din casa si pe ea si pe mama ei.

S-au refugiat intr-o casa veche de o suta de ani pe care au incercat s-o carpeasca asa cum au putut. Durerea cea mai mare a femeii insa ca de zece ani nu si a mai vazut copiii. Asta m-a doborat. Ruptura de copii a fost cea mai puternica. Timp de 10 ani nu mi-am vazut copiii. Nici baiatul, nici fata.

Acum cele doua femei se au una pe cealalta.

Mama este singurul sprijin in casa, dar de la o zi la alta puterile o lasa si pe ea, iar sufletul ii e din ce in ce mai sfasiat de durere. Greutatatile si necazurile au lasat urme, iar acum batrana simte ca oricat de mult si-ar dori nu mai are putere sa si ajute copila.

##VIDEO130735##

Povestea celor doua femei a emotionat un strain..omul

le-a ridicat doua incaperi in care cele doua urmeaza sa-si amenajeze o baie si o bucatarie.In felul acesta, batrana, n-ar mai fi evoita sa iasa afara si sa spele rufe de mana. Femeile s-au imprumutat de bani au cumparat un boiler si o chiuveta, insa, au ramas cu datorii.

Nici lemnele pe care le-au ars iarna asta nu le-au platit. Banii care le intra in casa nu sunt mai multi de 1400 de lei, insa datoriile sunt uriase.

Femeile nu cersesc mila nimanui. Isi doresc doar o baie incalzita, pentru ca Maria sa se poata descurca singura, in cazul in care mama nu o va mai putea ajuta. Maria Gandescu are un cont in lei deschis la Agentia Raiffeisen- Targoviste.

CONT IN LEI: RO 76 RZBR 0000060010412557

TITULAR CONT: GANDESCU MARIA

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

 

 

 

 

Taguri: