Maria Tonciu, înșelată de fostul soț cu menajera?! „Am vrut o răzbunare” Cum a aflat mama Andreei Tonciu de infidelitatea soțului

Autor: Laura Macovei

Maria Tonciu, înșelată de fostul soț cu menajera?! „Am vrut o răzbunare” Cum a aflat mama Andreei Tonciu de infidelitatea soțului

Sursa: Captură YouTube

Maria Tonciu a vorbit despre unul din cele mai grele și de nedescris momente prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Mama Andreei Tonciu a fost înșelată și a vrut numaidecât răzbunare.

Maria Tonciu a făcut dezvăluiri cutremurătoare la emisiunea „în Oglindă”, cu Mihai Ghiță. Motivul pentru care mama Andreei Tonciu a divorțat de fostul soț e un adevărat scenariu de film.

Cum s-a răzbunat Maria Tonciu pe amanta soțului ei

Imediat cum a aflat de infidelitate, Maria Tonciu a și acționat, iar pentru asta i-a cerut ajutorul fiicei sale, Andreea.

„Andreea ne-a cerut părerea, dacă suntem de acord să spună povestea asta la televizor și să vă spun de ce am fost noi de acord.

Așa am gândit eu, fată de la țară fiind, am crezut că o facem de râs pe cea cu care m-a înșelat și toată lumea o va arăta cu degetul și pentru acest lucru am vrut o răzbunare, să râdă lumea de ea, de ceea ce a făcut.

Citește și: Mama Andreei Tonciu, dezvăluiri, în exclusivitate despre grenada gasita pe clanta usii: „Este șocul vieții noastre”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Maria Tonciu a fost înșelată cu menajera

Maria Tonciu a dezvăluit faptul că Elena, menajera care lucra de mai bine de 4 ani în casă, a fost și amanta soțului ei. Cum și-a dat seama? Ei bine, după o banală discuție telefonică pe care a auzit-o, dintre soțul ei și respectiva.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Andreea Tonciu și soțul ei. Cu câți ani e mai mic Daniel Niculescu

„Am avut femeie în casă foarte mult timp și, în urma ultimei femei plecate, mi-a adus-o Andreea pe această fată și a stat la noi vreo 3 sau 4 ani. Era mai mică decât Andreea cu 2 ani.

Era foarte timidă, nici nu mă privea în ochi. O vedeam foarte timidă, retrasă și nu crea niciodată nicio suspiciune.

Nu am știut timp de un an și ceva. Nici măcar nu îți dădeai seama. Tu crezi că poți să ascunzi multe, dar la un moment dat Dumnezeu îți dă câte o palmă. Soțul meu singur s-a dat de gol, discutând cu ea la telefon.

El nu știa că eu sunt acasă și aud. Mie nu-mi venea să cred.

Ultimul cuvânt a fost: „Ne vedem și noi marți?” și mi-am dat seama că era vorba despre Elena,” a spus Maria Tonciu în cadrul emisiunii.