Maria Vasii, avocata lui Cioaca DEZVALUIE MOTIVUL pentru care acesta afiseaza o ATITUDINE SFIDATOARE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 17:40

Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioaca a dezvaluit cateva detalii de spre clientul sau si despre noile probe care ar dovedi ca Elodia este in viata.

 Avocata lui Cioaca a dezvaluit ca atitudintea pe care clientul o afiseaza ori de cate ori este in public in fata presei sau a politistilor este una de autoaparare, pentru ca in sufletul lui Cioaca este altceva:" Daca veti intreba psihologii, va vor raspunde obiectiv ca este forma de disimulare a durerii si frustrarii. Numai sfidator nu este, de aceea il iubesc oamenii din jurul sau." Avocata a lamurit si relatia dintre ea si Cioaca despre care s-ar fi spus ca a ajuns la un alt nivel decat prietenie: In tot acest timp, eu am ajuns sa il cunosc foarte
bine si sa ii cunosc si familia, asa ca suntem foarte buni prieteni si am incredere in el. Poate dupa ce sa termina cazul, nu mai vreua nici la o cafea sa ii vad"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.