Mariah Carey, acuzata ca si-a abandonat sora

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:52

Alison, sora celebrei cantarete Mariah Carey, o roaga pe aceasta sa ia legatura cu ea. Sora artistei a avut avut in trecut numeroase probleme, prostitutie, droguri, lucru care a indepartat-o de familie.

Alison sustine ca a trecut peste acestea si a lasat trecutul dureros in urma. A fost internata pentru a scapa de dependenta de droguri, iar acum vrea sa inceapa o noua viata. Mariah Carey si sora ei nu au mai vorbit din 1994 cand s-au luptat pentru custodia fiului lui Alison dupa ce aceasta a inceput sa bea, sa consume droguri si sa faca prostitutie. Cele doua surori s-au revazut in 2002, la moartea tatalui lor.


Lumea astepta o impacare, dar nu a fost asa. In 2005 Alison a fost arestata pentru prostitutie. Purtatorul de cuvant al cantaretei declara atunci ca artista a facut tot ce era omeneste posibil pentru a-si opri sora sa nu o apuce pe cai gresite. In prezent, Alison promite ca nu se va mai abate de la drumul cel drept." Vreau sa reiau legatura cu sora mea, mi-a lipsit mult, sunt mandra de ea si de tot de ca realizat", a spus Alison care isi doreste sa-si cunoasca nepotii, gemenii Moroccan si Monroe.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.