Mariajul lui Joe Jonas și Sophie Turner a ajuns la final. Joe Jonas a început să consulte diferiți avocați de divorț

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 sep 2023, 12:06

Mariajul lui Joe Jonas și Sophie Turner a ajuns la final

Sursa: Instagram sophiet

Joe Jonas și Sophie Turner au o relație de șapte ani, însă se pare că iubirea lor nu va ține până la adânci bătrâneți deoarece cei doi sunt pe punctul de a divorța.

Joe Jonas și Sophie Turner sunt împreună de 7 ani, iar de 4 sunt căsătoriți, având împreună două fiice, Willa, de trei ani și cea mai mică, de doar 14 luni. Deși se părea că relația celor doi este una frumoasă, mai multe surse anunță separarea celor doi.

Citește și: E oficial! Dinu Maxer și Magdalena Chihaia nu se mai ascund! Ce au postat cei doi îndrăgostiți

Mariajul lui Joe Jonas și Sophie Turner a ajuns la final

Până acum câteva zile, vestea că cele două vedete internaționale s-ar separa a frânt inimile fanilor, iar pe zi ce trece se află tot mai multe informații care să concretizeze relația celor doi. Potrivit people.com, starul pop, Joe Jonas, s-a consultat cu doi avocați specializați în divorțuri, cu intenția de a depune cererea de divorț după șase luni pline pe probleme cu partenera sa, Sophie Turner.

Cei doi și-au început relația în anul 2016, atunci când cei doi au început să vorbească tot mai mult pe Instagram, iar dacă cei doi își ascultau prietenii, relația ar fi început de mai mult timp. Actrița Sophie Turner a declarat că prietenii lor comuni ar fi vrut să le facă cunoștință de ceva timp, însă au lăsat ca toată situația să meargă de la sine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La scurt timp după primele mesaje pe Instagram, Joe Jonas a invitat-o pe Sophie Turner la o întâlnire chiar în timpul turneului în care se afla în Marea Britanie. După doar un an de relație, Joe Jonas a pus marea întrebare, urmând ca cei doi să se bucure de două ceremonii în anul 2019, una în La Vegas, iar ce-a de-a doua în mediul rural francez.  

Citește și: De ce nu s-a întâlnit Dana Roba cu soțul agresor? „M-am eliberat de emoții” Ce s-a întâmplat la audieri

Joe Jonas și Sophie Turner au două fete

Ei și-au întâmpinat prima fiică, Willa, în 2020, urmată de sora ei mai mică în 2022. Perechea nu a împărtășit niciodată fotografii cu nici una dintre fiicele lor pe paginile lor de socializare, iar cea mică nu are numele făcut public, astfel încât să le păstreze identitatea cât mai privată.

Prima fiică a cuplului s-a născut la data de 22 iulie 2020, iar deși perechea nu a împărtășit niciun detaliu despre nașterea lui Willa actrița a postat ulterior o fotografie pe Instagram în noiembrie, care arăta un nou tatuaj dedicat fiicei ei, mai exact un mic „W” pe încheietura mâinii, sub litera „J”. 

În timpul unui interviu, Sophie Turner a anunțat că mai așteaptă un copil, dar și cum a ajutat-o noul ei rol de mamă în actorie, făcând-o o persoană mai empatică cu personajele pe care le joacă.

La data de 14 iulie 2022, a doua fată a cuplului s-a născut, iar de atunci au urmat momente de adaptare și de echilibrare a programului dintre cei doi, motiv ce le putea afecta relația. 

Citește și: ,,Sufletul meu și-a dat un refresh''. Dana Săvuică dezvăluie detalii din viața ei și își prezintă evoluția

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?