“Mariajul meu cu Katy Perry a inceput cu stangul”. Russell Brand face DEZVALUIRI SENZATIONALE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:16

Actorul Russell Brand a declarat ca relatia lui cu fosta sotie, cantareata Katy Perry, a fost compromisa chiar din ziua nuntii.

Invitat intr-o emisiune la radio, Russell Brand a facut marturisiri socante! Si-a amintit de ziua nuntii cand el si Katy au schimbat juraminte de iubire cocotati pe spinarea unor elefanti. Nunta a fost cu tematica. Evenimentul a incercat sa recreeze o atmosfera de tip safari. In ciuda faptul ca cei doi au avut probleme de comunicare inca de la bun inceput, actorul a adaugat si-a dat dintotdeauna silinta ca lucrurile sa evolueze in bine.


Mariajul meu a scartait chiar dinainte de a ma urca pe spinarea elefantului ”, a glumit Russell Brand. “ A mers prost! Sa va spun ceva despre casnicie! Este o legatura sacra care dureaza cel mult un an si jumatate. Primele 14 luni dintr-o casnicie reprezinta o adevarata piatra de incercare pentru ambii parteneri ”, a mai spus actorul de comedie care si-a incheiat discursul in stilul caracteristic.
Casatoria incepe pe elefant si se termina in ziare ”.

Russell Brand si Katy Perry pe vremea cand formau un cuplu fericit
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/russell-brand-katy-perry1-6713e307a8adc64ca562280feaa3be39.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.