Marian Aliuță a gafat de zile mari în fața lui Victor Pițurcă! Ce a putut să facă fostul fotbalist nu a fost uitat niciodată: „Nu mi-a zis niciodată nimic”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 aug 2023, 06:50

Ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță” ne-a adus încă doi invitați de elită! Este vorba despre două staruri ale fotbalului românesc: Marian Aliuță și Bănel Nicoliță.

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Marian Aliuță și Bănel Nicoliță au povestit detalii neștiute din viețile lor de fotbaliști.

Marian Aliuță, gafă de zile mari în fața lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă este cel mai cunoscut antrenor al echipei de fotbal Steaua București, astfel că Marian Aliuță și Bănel Nicoliță i-au fost discipoli.

Cei doi erau foarte apropiați de antrenor, iar depănările de amintiri alături de Adiță l-au făcut pe Marian Aliuță să-și aducă aminte cum a făcut o gafă uriașă față de Victor Pițurcă.

„M-a sunat Alex Pițurcă. Și eram noi pe afară, eram prin Herăstrău, mă sună și cine știe pe unde eram, și am zis că-l sun eu mai încolo. Și în loc să dau Alex Pițurcă, am dat Victor Pițurcă.

Și sun la 4:30- 5:00, și cu muzica la maxim în mașină: -Da, mă, ce faci? Unde ești?- (N.r.: a spus la telefon). Era nea Piți, mă uitam, nu știam ce să fac, am dat muzica... Nea Piți nu știu, mi-am găsit eu cuvintele pe acolo, m-a sunat Alex și am crezut că s-a întâmplat ceva cu el.

Citește și: De câte ori a adormit Bănel Nicoliță flămând? Fostul fotbalist a dus o viață grea, locuia într-o casă din chirpici, cu un tată alcoolic, care cheltuia toți banii pe băutură: ”Situația financiară nu era așa bună”

(...) Nu mi-a zis niciodată nimic (n.r.: despre acest episod), m-a lăsat în pace dar ne ținea în cantonament mult”, a povestit Marian Aliuță, despre ziua în care l-a sunat pe Victor Pițurcă la cinci dimineața, din greșeală. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Chiar dacă a făcut o greșeală de copii, se pare că Victor Pițurcă a ținut foarte mult atât la Marian Aliuță, cât și la Bănel Nicoliță, considerându-i doi jucători valoroși. 

„Eu cu nea Piți am avut relație foarte bună, senzație! Pe mine și pe el (n.r.: Bănel Nicoliță) ne-a iubit, adică am fost jucători de bază. Eram jucători care dădeau totul în teren, sacrificiu, muncă!”, a povestit Marian Aliuță. 

Cum este viața lui Marian Aliuță și a lui Bănel Nicoliță fără fotbal

Bănel Nicoliță și Marian Aliuță au fost doi fotbaliști de elită, foarte importanți pentru Steaua București.

Nu este un secret că cei doi visează să mai joace pe teren și că duc lipsa fotbalului.

Citește și: Care este cea mai mare dezamăgire a lui Bănel Nicoliță față de tatăl său: ”Ai plecat și ți-ai lăsat copiii pe stradă” Sportivul recunoaște că și-a întreținut singur toți frații, timp în care părintele lui a aruncat cu ”noroi” în el

„Normal, frate. Te trezești noaptea și ai vrea să mai joci. Când vezi unii mai slabi, îți dorești să mai fii acolo. Realizezi ce ai însemnat după ce se consumă toată povestea”, au povestit Marian Aliuță și Bănel Nicoliță.

„Viața de fotbalist e scurtă. Te chinui cât ai junioratul, că imediat se duc anii de juniorat, și după aceea...”, a declarat Marian Aliuță.