Marian Dragulescu, cu emotii inainte de Jocurile Olimpice de la Rio! Acesta a contactat un virus agresiv care i-a provocat o viroza puternica ce i-a ingreunat pregatirea fizica pentru olimpiada ce bate la usa. Iata ce a declarat sportivul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Aflat pe ultima suta de metri inainte de plecarea la Rio, Marian Dragulescu a fost surprins de echipa “Teo Show”, pregatindu-si bagajele impreuna cu sotia sa.

Intrebat daca are deja emotii, sportivul a marturisit ca este usor emotionat pentru marele eveniment, insa mai mult il nelinisteste starea sa de sanatate, care nu a fost tocmai buna in ultimul timp, deoarece a de aproape patru saptamani a fost doborat de o viroza puternica, ce l-a impiedicat sa efectueze antrenamentele necesare.

“In ultimele patru saptamani am luat o viroza, am luat tratament, dar nu am scapat de ea! Azi am fost la medic ORL sis per sa iau un tratament si sper ca sa-mi treaca in trei, patru zile si sa ma pot antrena cum trebuie, caci

in ultimele patru saptamani mai mult m-am tarat prin sala, spre ghinionul meu, in perioada in care ar fi trebuit sa incarc cel mai mult! Dar sper sa ma simt mai bine sis a termin cu raceala asta care mi-a dat de furca!”, a marturisit gimnastul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sotia sa a

declarat ca l-a sustinut intotdeauna si a promis si de aceasta data ca il va insoti la Rio, pentru a-i purta noroc. Aceasta a recunoscut ca amandoi cred in superstitii si au diverse obiecte pe care le considera talismane norocoase. Iata care sunt obiectele de suflet la care sportivul nu renunta niciodata cand pleaca la competiile mari.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.