Marian Drăgulescu, momentul adevărului. De ce a bătut-o pe fosta soție, Larisa Drăgulescu?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 apr 2021, 00:12
Marian Drăgulescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a bătut prima soție
Sursa: Captură KANAL D

A făcut performanță în gimnastica românească, dar nu doar reușitele pe plan sportiv l-au adus în atenția publicului, ci și comportamentul violent față de fosta soție. De ce a bătut-o Marian Drăgulescu pe Larisa Drăgulescu?

Neînțelegerile dintre Marian Drăgulescu și fosta lui soție, Larisa, au ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. La momentul respectiv, sportivul a fost acuzat că și-a bătut fosta soție, totul după ce aceasta a apărut în public plină de vânătăi. Ce spune gimnastul român despre acest episod din viața lui?

Marian Drăgulescu, dezvăluiri despre relația cu prima soție, Larisa. De ce a bătut-o?

Căsnicia cu prima soție   a durat foarte puțin și a fost marcată de nenumărate scandaluri. Marian Drăgulescu și-a bătut soția și a recunoscut public acest lucru, iar acum, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, gimnastul a povestit ce l-a determinat să recurgă la violență.

Marian Drăgulescu a dezvăluit că, de cele mai multe ori, fosta lui soție era cea care îl provoca.

Astfel, se pare că și-a pierdut cumpătul de mai multe ori și a bătut-o, recunoscând că ulterior a regretat cele întâmplate, realizând că a fost un comportament deplasat.

„A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul din celălalt. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie.

Cât de mică e, atât de...Eu sunt un tip care evită până în ultimul moment orice tip de conflict. Nu îmi plac conflictele, sunt o persoană destul de calmă, când sunt agitat prefer să rămân singur și să mă liniștesc. E un episod din viața mea de care nu sunt...Cum spuneam, au fost foarte multe altercații în care sărea. De multe ori nu am ripostat, dar au fost și situații în care am ripostat și din punctul acesta de vedere îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment.
Am învățat din acele greșeli, am învățat că trebuie să nu mă mai pun niciodată în acele situații în care să nu mă mai pot controla și de-a lungul timpului nu am mai avut...Nu, niciodată (N.R dacă a mai ridicat mâna la o altă femeie), a fost singurul caz și singura relație care a fost de așa natură, cu altercații, scandaluri și certuri.”,
a spus Marian Drăgulescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sa vezi si sa nu crezi! Marian Dragulescu, in vacanta alaturi de actuala si de fosta sotie!

Întrebat dacă a avut un comportament violent și în alte relații, Marian Drăgulescu a precizat că doar în căsnicia cu Larisa Drăgulescu a avut astfel de ieșiri nervoase și că ulterior a învățat să se controleze pentru ca astfel de episoade să nu se mai repete.

Citeste si: Marian Dragulescu: "Eu am platit pensie alimentara si chiar bani in plus! Ar trebui sa am o relatie mai buna cu Larisa pentru a ne intelege si financiar!"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.