Marian Drăgulescu se însoară pentru a treia oară. Cine este Simona și când va avea loc marele eveniment: „Vrem să invităm la nuntă toți prietenii noștri”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 iul 2024, 11:01

Marian Drăgulescu și-a cerut iubita în căsătorie

Sursa: Instagram: Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu, fostul campion olimpic de gimnastică, își anunță al treilea mariaj după două căsnicii eșuate. Iată cine este aleasa!

Fostul gimnast a surprins-o pe iubita sa cu o cerere în căsătorie într-un cadru de vis, în Cappadocia, Turcia. Ceremonia emoționantă a avut loc într-un balon cu aer cald, în fața altor turiști, iar Simona a acceptat fără ezitare propunerea.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Marian Drăgulescu după ce Larisa Drăgulescu a divorțat a doua oară. Ce spune fostul gimnast despre căsnicia fostei soții

Marian Drăgulescu se pregătește de nuntă

Fostul gimnast și logodnica lui își îndreaptă atenția spre organizarea unei nunți de vis. Marian Drăgulescu a dezvăluit că nu au decis încă data exactă a evenimentului, dar plănuiesc să își unească destinele anul viitor.

Citește și: Larisa Drăgulescu iubește din nou, la câteva luni de la divorț. Cine este bărbatul alături de care și-a refăcut viața: "Ne-am cunoscut printr-un prieten comun"

Potrivit Cancan.ro, cei doi îndrăgostiți sunt în căutarea unei locații care să le ofere un cadru magic, preferând un restaurant cu o grădină spațioasă pentru a putea găzdui toți invitații lor. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 „Ne uităm după locație, depinde ce găsim. Sper ca ce ne place, să fie disponibil. Vrem un restaurant cu grădină mare, nu neapărat și cu lac. Încă nu am stabilit data, sper să fie la anul. Să vedem și ce opțiuni vom avea. Vrem să invităm la nuntă toți prietenii noștri. Iar aceștia nu sunt puțini”,  a declarat Marian Drăgulescu pentru  Cancan.ro.

Cererea în căsătorie a avut loc în Cappadocia

În ceea ce privește viitorul, Marian Drăgulescu a vorbit despre dorința sa și a partenerei sale, Simona, de a deveni părinți, menționând că, deși nu au avut încă ocazia, își doresc foarte mult copii. „Când va fi momentul, o să fie, și cu siguranță va fi o mare bucurie pentru noi,” a afirmat el, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, celebritatea invitată în cea de-a doua ediție a show-ului “Tu urmezi!” #Sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D

Despre vacanța din Cappadocia, Drăgulescu a subliniat că a fost o alegere personală și că au organizat totul după propriile preferințe.

Pe lângă pregătirile pentru nuntă, Marian Drăgulescu va urmări cu interes Jocurile Olimpice de la Paris din fața televizorului.

Deși nu a fost invitat personal, el a declarat că nu este afectat, apreciind faptul că are posibilitatea de a urmări competiția din fața televizorului. „Nu e nicio tragedie. Mă uit la TV și mă simt aproape de eveniment. Susțin cu căldură singurul nostru reprezentant în gimnastică,” a mai spus Marian Drăgulescu pentru Cancan.ro.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.