Marian Drăgulescu se retrage din gimnastică! Anunțul oficial făcut de gimnast: „Dacă nu sunt numărul 1...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 iul 2022, 00:00
Marian Drăgulescu a anunțat când se retrage din gimnastică
Sursa: Captură KANAL D

Cu toate că a mai anunțat că se retrage din gimnastică și în trecut, dar ulterior a revenit asupra deciziei, de această dată, Marian Drăgulescu este hotărât să își încheie cariera. Ce anunț a făcut gimnastul român?

Pasiunea pentru gimnastică l-a dus pe cele mai înalte culmi ale succesului, însă acum, Marian Drăgulescu se gândește să se retragă din activitatea competițională. Gimnastul în vârstă de 40 de ani a făcut anunțul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, menționând când va face acest pas important din viața lui.

Când se retrage Marian Drăgulescu din gimnastică?

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai buni gimnaști din România, acesta reușind să facă performanță și să obțină mai multe medalii de aur de-a lungul carierei.

În spatele succesului său stau ore întregi de antrenamente, dar și foarte multe sacrificii.

Gimnastul român va participa și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021. Este a 5-a olimpiadă la care Marian Drăgulescu participă și a dezvăluit că își dorește să câștige aurul olimpic, gimnastul fiind motivat să dea tot ce are mai bun pentru a-și încheia cariera într-un mod spectaculos.

Citeste si: Marian Dragulescu, secretul nestiut al unui campion! Celebrul gimnast a fost la un pas de paralizie? Afla detalii despre accidentul care i-a pricinuit cea mai mare suferinta!

Marian Drăgulescu a anunțat că se va retrage din gimnastică în anul 2021, după Jocurile Olimpice de la Tokyo, gimnastul recunoscând că vârsta deja își spune cuvântul în cazul lui și că fiecare antrenament reprezintă un mare efort pentru el, din toate punctele de vedere.

În plus, Marian Drăgulescu nu s-a ferit să spună că nu mai este motivat să continue cu sportul de performanță în situația în care nu mai poate ajunge locul 1, motiv pentru care își dorește să se retragă din activitatea competițională.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Da (n.r se retrage), din activitatea de performanță ca și sportiv. Da, știu că am zis da de mai multe ori, dar de data asta...Ultimii trei ani au fost foarte grei, adică în sală, văd, e un consum foarte mare fizic, psihic, de energie. Întotdeauna am revenit ca să fiu numărul 1, dacă nu sunt numărul 1 nu prea mai e motivația asta foarte mare de a continua, plus că, după o vreme, organismul nu o să țină la infinit, mai ales la un nivel foarte performant.

Încep deja genunchii să mă doară, gleznele, umerii, dar na, asta e.”, a spus gimnastul Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu și-ar dori ca după retragerea din gimnastică să devină antrenor, dar se gândește serios să intre și în politică și într-o zi să devină ministrul Sportului.

Citeste si: Sa vezi si sa nu crezi! Marian Dragulescu, in vacanta alaturi de actuala si de fosta sotie!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.