Marian Drăgulescu și Larisa, din nou împreună?! Gimnastul și fosta soție au revenit unul în brațele celuilalt, după mai multe relații eșuate?!

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 24 iul 2022, 00:20
Marian Dragulescu și Larisa din nou impreuna? Foto(4)
Marian Dragulescu și Larisa s-au impacat?

Marian Drăgulescu și Larisa au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Gimnastul și fosta soție au revenit la gânduri mai bune și și-au acordat încă o șansă?!

Marian Drăgulescu și Larisa au divorțat în 2009, iar căsnicia lor s-a încheiat cu mare scandal, replici acide și acuzații garve de violeță domestică. Gimnastul și fosta soție s-au împăcat?

Marian Drăgulescu și Larisa formează din nou un cuplu?

Marian Drăgulescu și Larisa s-au despărțit în 2009 când aceasta l-a acuzat pe gimnast că a agresat-o fizic, însă în ultima perioadă au revenit la gânduri mai bune. Cei doi formează din nou un cuplu după 11 ani în care fiecare a trecut prin mai multe relații eșuate?

La un moment dat, Marian Drăgulescu și fosta soție, Larisa, și-au mai acordat o șansă după ce timp de 11 ani au trecut prin mai multe relații eșuate. Cei doi și-au dat seama că sunt suflete pereche și s-au împăcat pentru o bună perioadă de timp.

La acea vreme, Larisa a postat pe rețelele de socializare o poză cu fostul soț în care păreau foarte apropiați.

Amândoi zâmbeau larg și stăteau lipiți unul de altul.

Gimnastul și fosta soție, Larisa, au împreună o fetiță pe nume Betrice, în vârstă de 16 ani și un băiețel, Richard, în vârstă de 14 ani, de care Marian a avut mare grijă chiar dacă s-a despărțit de mama lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Flacăra iubirii dintre cei doi s-a stins la scurt timp. În prezent, Marian Drăgulescu iubește din nou și este mai fercit ca niciodată lângă o femeie extrem de frumoasă. Simona și Marian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an și au în plan să-și întemeieze o familie.

Citeste si: Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului

Marian Drăgulescu, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

În această seară, Marian Drăgulescu este invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, gimnastul va vorbi despre cariera sportivă, dar și despre scandalul care l-a adus în atenția presei după divorțul de Larisa Drăgulescu, care l-a acuzat că a agresat-o fizic.

Urmăriți o ediție incendiară din ”40 de întrebări cu Denise Rifai” în această seară de la 23:20, la Kanal D.

Citeste si: Marian Drăgulescu, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.