Marian Ionescu, un veritabil Don Juan al showbiz-ului romanesc

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Daca nu stiati, un veritabil Don Juan din showbiz-ul nostru este artistul Marian Ionescu de la Directia 5.

In prezent, amorezul cu renume, pare sa-si fi gasit in cele din urma nasul, dar nimeni nu uita cate femei au trecut prin patul lui. Intai v-o prezentam pe actuala. Cea care se jura ca-l va pune cu botul pe labe este nimeni alta decat stirista Octavia Geamanu.

I-am surprins impreuna la un eveniment monden: Ea, mandra ca iese la brat cu asa bucata de barbat, el, cam deranjat de lumina camerei de filmat.

Zambesc, schimba cateva impresii si nu trece mult pana cand Marian Ionescu ne trateaza, politicos, cu spatele!

Relatia lor dureaza de ceva vreme, asta in ciuda faptului ca artistul a fost prins de cateva ori calcand pe bec. Pentru ca tare-l mai iubeste, Octavia, care este cu 20 de ani mai tanara decat Marian, l-a primit de fiecare data inapoi! Se aude ca anul acesta cei doi vor ajunge la altar, dar nu credem pana cand nu vedem, pentru ca lupul batran nu-si schimba niciodata naravul.

Chiar si la eveniment, cu logodnica de brat, artistul a pus ochii pe alta prada.

##VIDEO103853##

Nu se cuminteste de cand il stim! Viata lui amoroasa a fost mereu zbuciumata. A fost casatorit vreme de 24 de ani cu o anumita Adriana, care pentru ca n-a mai putut suportat infidelitatile repetate ale lui Marian a bagat divort in 2007.

De atunci, relatiile extraconjugale ale Craiului de la Directia 5 au facut deliciul targului.
Zvonurile spun asa: In 1993, Marian s-a indragostit nebuneste de Loredana Groza. Dupa ce aventura s-a stins, amorezul s-a consolat in bratele voluptoasei Catinca Roman, iar apoi a schimbat-o pe aceasta cu Geanina Corondan.

In anul 2004 ii dansa in asternut o rusoaica focoasa pe numele ei Anna Lesko, iar ultima aventura de rasunet a lui a fost cu sexoasa Crina Abrudan. Mai mult, se zvoneste ca Marian ar fi avut o relatie cu beneficii, chiar si cu soprana Angela Gheorgiu! Noi pana acum am numarat opt, dar oare cate or fi ramas nedescoperite?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.