Marian Vanghelie cere instantei sa se intoarca in arest! Motivul pentru care fostul primar se teme pentru viata lui

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:53

Pare-se ca problemele de la degetul bolnav s-au agravat.

Cele mai negre ganduri ale primarului suspendat par sa se indeplineasca. E musai sa se intoarca in arest ca sa-si trateze rana de la deget, care intre timp s-a agravat. Nici inchisoarea nu-l mai sperie cand in joc este sanatatea sa.

Iar daca lucrurile pe plan medical merg prost, nici in familia lui Marian Vanghelie nu e liniste. Varul acestuia, pe care l-a angajat in 2002 la ADP, le-a spus procurorilor ca el ar fi primit mita in numele lui Marian Vanghelie de la omul de afaceri Dumitru Marin.

Ba mai mult, acesta le-ar fi spus procurorilor ca tot el in numele primarului suspendat ar fi cumparat si magazinul Bucuresti in 2003.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma dupa o ora de stat in sala de judecata, Vanghelie a obtinut si libertatea mut dorita.

Din acest moment primarul suspendat nu mai este arestat la domiciliu, ci este cercetat sub control judiciar. In acest fel va putea ajunge si ma medic mult mai repede.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.