Marian Vanghelie incearca sa imbuneze judecatorii! Politicianul vrea sa fie alaturi de iubita lui cand o va aduce pe lume pe micuta Maria

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Deocamdata, magistratii il tin pe primar in arest la domiciliu.

Mult a fost, putin a ramas pana cand Oana Mizil isi va strange la piept fetita mult asteptata. Marian Vanghelie isi doreste din tot sufletul sa isi poata tine iubita de mana in ziua cea mare, asa ca ieri le-a cerut judecatorilor sa ridice masura arestului la domiciliu cu punerea sub control judiciar.

In timp ce primarul suspendat al Sectorului 5 se intalnea cu judecatorii, iubita sa, Oana Mizil era la biserica.

Imbracata intr-o rochie rosie ca focul, la care a asortat o pereche de papuci lejeri, viitoarea mamica  se misca greu, semn ca bebelusul e gata sa vina pe lume.

Oana Mizil vine aproape in fiecare zi la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi pentru ca tot aici a primit vestea ca va deveni mamica, dupa doi ani de rugaciune si post. Acum, ziua cea mare se apropie, iar Oana Mizil spera ca, printr-o minune, viitorul ei sot sa ii fie alaturi atrunci cand o va aduce pe lume pe Maria.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viitorul tata spune ca este pregatit sa asiste chiar si la nastere. De mai bine de o luna, Marian Vanghelie este acasa si se pregateste de marea intalnire cu cel de-al doilea copil al sau.

Marian Vanghelie spera sa retraiasca emotiile pe care le-a simtit in urma cu 20 de ani, atunci cand a venit pe lume baiatul sau, Alexandru.

Marian Vanghelie va depune o noua cerere catre judecatori. Spera ca acestia vor intelege situatia si ii vor da o permisie de cateva ore pentru a putea asista la nasterea fetitei sale. ##VIDEO142539##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.