Marian Vanghelie si Mircea Geoana, ALIATI. Cei doi politicieni vor sa migreze la in tabara liberalilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Face ce face Marian Vanghelie si iar ajunge in atentia tuturor. Daca nu stalceste vreun cuvant, se rataceste.

Astazi, s-a pierdut de-a binelea prin Parlament. Nu era singur, ci insotit de noul sau prieten si aliat, Mircea Geoana. Veneau, se pare, de la o intalnire cu liderii liberali, asa ca s-au fastacit rau cand au dat ochii cu presa. Imaginile sunt de nota 10.

Nu aduce ora ce aduce ceasul, asa e si cu Marian Vanghelie. L-a dat partidul afara din Parlament, dar, el si-a facut loc pe etajul liberalilor.

Semn ca intalnirea era secreta, din moment ce primarul Sectorului 5 s-a fastacit cum a vazut reporterii. Dar, nu e singur, ci insotit de Mircea Geoana, fostul lider al PSD si el expulzat din sanul partidului.

Se uita in stanga, se uita in dreapta si, cand liftul suna, erau convinsi ca vor scapa de intrebarile jurnalistilor. Dar, usile s-au deschis in alta parte. Si dusi au fost, nici macar despre Elena Udrea nu au avut pofta sa vorbeasca.

Mircea Geoana si Marian Vaghelie se pregatesc, insa, sa isi faca un nou partid! Iar de astazi au inceput contactele cu restul partidelor parlamentare.

Asa e Marian Vanghelie, cand e emotionat. In prima lui vizita in America era sa se piarda pe aeroport. Odata trecut de filtrul aeroportulului, primarul isi cauta cu privirea consilierii, de parca era la primul zbor. Si-a asteptat, cuminte, bagajele si s-a cautat, indelung, in buzunare.

Nu a plecat pana nu a rostit si primele cuvinte in engleza.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO132288##

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.