Mariana a dat cartile pe fata: s-a racit relatia ei cu Alina? Care este adevarul

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 mar 2018, 14:36

Inainte de plecarea ei de la EXATLON parea ca relatia dintre Mariana si Alina s-a racit puternic.

Fosta Razboinica a tinut sa clarifice acest aspect in editia WOWbiz de ieri seara. Mariana a spus ca niciodata nu s-a pus problema unui conflict intre ea si Alina si ca o vede in continuare ca pe o sora.

"Asa s-a vazut la televizor. Eu m-am inteles foarte bine cu Alina, ne-am povestit cumva vietile. Eu o consider ca pe sora mea si in niciun moment noi doua nu ne-am racit!".

Mariana a explicat si momentul din vila care a alimentat aceste speculatii: ea a fost atunci surprinsa dormind in aceeasi camera cu Roxana, nu cu Alina.

Citeste si: Mariana s-a bucurat ca un copil de surpriza pregatita de bunul ei prieten, George! Iata ce dar de suflet a primit fosta razboinica Exatlon si cum a  reactionat!

"Probabil ca la televizor s-a vazut momentul cu vila respectiva, noi nu ne asteptam sa fie 5 camere. Toata lumea si-a cautat camera, eu zic ca "o sa vina si a mea", ca asa sunt eu. Dar nu ne asteptam ca eu sa raman fara camera! Si atunci s-a dus Corina si a intrebat-o pe Alina, care a spus sa vin cu ea. Dar atunci eu am spus ca am tot dormit cu Alina, hai sa dorm si cu Roxana, pentru ca stiam ce ganduri aveam cu Roxana.

In noaptea respectiva am bagat-o in sedinta pe Roxana si i-am explicat mai multe lucruri", a spus Mariana.

Iata mai multe detalii:

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.