Mariana arunca bomba! "M-am hotarat sa lupt pentru tine! Te iubesc!" Pe cine vrea sa cucereasca concurenta si ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, joi, 24 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2021, 19:03
Mariana face o dezvaluire incredibila in casa Puterea dragostei! Foto(6)
Mariana face o dezvaluire incredibila in casa Puterea dragostei!
Sursa: Captură KANAL D

Mariana face o devazvaluire neasteptata despre unul dintre concurenti! Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei!

Tensiunile si certurile aprige se acutizeaza din ce in ce mai mult in casa Puterea dragostei si spre finalul saptamanii. Unii concurenti par mai hotarati ca oricand sa isi arate coltii si sa se razboiasca pentru a-si impune anumite puncte de vedere sau pentru incerca din rasputeri sa castige admiratia publicului.

In editia de miercuri, 23 iunie, a emisiunii Puterea dragostei, Marinescu a fost din nou promotorul certurilor in casa iubirii, dupa ce a provocat o cearta apriga cu Cristian Comanici, caruia i-a adresat multe replici jignitoare.

Mariana, replica-bomba pentru Marius! "M-am hotarat sa lupt pentru tine! Te iubesc!"

Daca in editia precedenta, Marinescu s-a certat la cutite cu marele lui dusmnan, Comanici, in editia de joi, acesta va intra in vizorul Adelinei, care va pune din nou presiune pe umerii acestuia, dupa ce afirma ca il place si isi doreste sa formeze un cuplu cu el. La un moment dat insa Maria va rabufni si ii va spune raspicat fostului ei iubit ca nu va sta in calea lui si a Adelinei daca vor decide sa aiba o relatie.

Dandu-i de inteles acestuia ca pentru ei nu mai exista sansa de impacare.

Pe de alta parte, Mariana va face lansa o replica-bomba, care ii va soca pe toti, insa mai ales pe Comanici. Tanara afirma in spirit de gluma ca vrea sa lupte pentru Marius si mai mult decat atat il si iubeste.
Aflati cum va reactiona Marius, dar si ce va avea de spus Comanici fata de atitudinea Marianei, fosta lui iubita, JOI, intr-o noua editie Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 21 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Alexandra și Codruț, despărțire definitivă?

Citeste si: Marinescu, insulte grave la adresa lui Comanici! "Cum erai tu afara asa esti si aici cu mana intinsa sa-ti mai dea si tie ceva!" 

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.