Mariana Bitang, antrenoarea lotului feminin de gimnastica, implineste 50 de ani! Transmite-i un mesaj

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:12

Lotul olimpic feminin de gimnastica o sarbatoreste astazi pe antrenoarea Mariana Bitang, care implineste 50 de ani.

Mariana Bitang s-a nascut in 3 august 1962, la Ramnicu Sarat. Impreuna cu Octavian Bellu, partenerul ei de viata, a reusit sa adune peste 250 de medalii la toate competitiile mondiale de anvergura.

 

Intr-un interviu pentru Mediafax, Mariana Bitang a transmis multumiri tuturor romanilor pentru sustinerea acordata la Jocurile Olimpice de la Londra, chiar daca, spune ea, rezultatele nu au fost cele asteptate sau dorite.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

"Le multumesc mult celor de acasa pentru urarile personale, dar si incurajarile si sustinerea fetelor si a intregului sport romanesc, aici la Londra. Le transmit urari de bine si ca avem nevoie de ei, de fani si de oamenii care iubesc sportul romanesc, pentru ca fara ei, nu ne putem bate cu marile puteri mondiale. Sper sa mai aducem medalii pana la finalul Olimpiadei, să ne bucuram cu totii", a declarat Mariana Bitang pentru Mediafax.