Mariana de la "Puterea Dragostei" e obsedata de Jador! Ce a ajuns sa faca pentru ca el sa o bage in seama: fanii sunt socati

Autor: B.M.
Actualizat: 27 oct 2019, 12:22

Mariana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente din acest sezon.

Tanara este din Republica Moldova si a recunoscut faptul ca nu a avut o relatie de durata pana acum, dar a venit cu ganduri serioase de a-si intalni marea dragoste in cadrul show-ului matrimonial.

Desi si-a facut foarte multi fani Mariana are si foarte multi contestatari, care ii reproseaza ca isi urmareste doar interesul si ca nu cauta decat sa atraga atentia asupra ei.

In casa "Puterea Dragostei" Mariana a facut o adevarata pasiune pentru Jador.

A marturisit de nenumarate ori ca i-ar placea sa inceapa o relatie cu el.

Din nefericire insa pentru ea, Jador nu o baga in seama si nu pare ca ar fi dispus sa o aiba drept partenera.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea Mariana nu renunta. A fost surprinsa in timp ce il urmarea prin culise, iar acum pare ca a dezvoltat o adevarata obsesie pentru Jador.

A inceput sa printeze imagini cu el si sa se fotografieze cu ele. "#viatamea" a scris Mariana in dreptul unei astfel de postari de pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on
Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

#viațamea 😍 @jador_adevarat ❤

A post shared by MissWorldBeauty&TalentMD2018 👑 (@dior_dumitrache_adevarat) on

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.