Mariana de la "Puterea dragostei", iese la atac! Iata cum a reactionat la ironiile venite din partea concurentilor despre titlurile ei de Miss!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 sep 2020, 19:35

Iritata de ironiile concurentilor la adresa ei, Mariana si-a iesit din fire.

Mariana, una dintre cele opt concurente nou intrate in casa "Puterea dragostei", este din Republica Moldova. Asta nu o spunem noi, ci numarul premiilor pe care le are deja, la 27 de ani.

Mariana nu a avut niciodata o relatie serioasa si recunoaste cu sinceritate acest lucru. "Eu stiu foarte multe despre barbati!", a spus Mariana.
Inca din prima editia a noului sezon "Puterea dragosteia", Mariana a intrat in gura concurentilor.

Aceasta a inceput sa fie criticata pentru faptul ca si-a etalat premiile castigate in cadrul catorva concursuri de frumusete, de-a lungul carierei sale de model.
Atat baieti cat si fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.
După ce Mary și celelalte colege i-au murdărit cu fond de ten titlurile, Mariana a rabufnit si le-a cerut socoteala acestora.


"Mi le-ati murdarit de fond de ten!", a spus supărată Mariana.

Pe de alta parte, Bogdan Mocanu s-a amuzat copios pe tema titlurilor buclucase. Ba mai mult decat atat a incercat sa o imite pe Mariana, defiland cu hartie igienica infasurata precum un titlu de Miss.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Si la baie le poartă!", a zis Ella.
Spusele Ellei au facut-o pe Mariana sa rabufneasca si sa ii raspunda cu aceeasi moneda.

"Te dai gingașă, dar fii naturală! Râzi când trebuie, nu trebuie să râzi de munca altuia!”, a spus Mariana.

Citeste si: Culita Sterp a dat VESTEA pe o retea de socializare: ''Anunt pentru fete''

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.