Mariana, de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru Bianca, fosta concurenta din primul sezon! Iata ce a putut sa ii transmita celei pe care o considera prietena sa!

Autor: D.I.

Mariana este una dintre cele mai sociabile concurente de la "Puterea dragostei" sezonul 2.

Mariana, una dintre cele opt concurente nou intrate in casa "Puterea dragostei", este din Republica Moldova. Tanara a recunoscut faptul ca nu a avut niciodata o relatie serioasa pana acum, dar a venit cu ganduri serioase de a-si intalni marea dragoste in cadrul emisiunii.
"Eu stiu foarte multe despre barbati!", a spus Mariana.

Inca din prima editia a noului sezon "Puterea dragosteia", Mariana a intrat in gura concurentilor.

Aceasta a inceput sa fie criticata pentru faptul ca si-a etalat premiile castigate in cadrul catorva concursuri de frumusete, de-a lungul carierei sale de model. Atat baieti cat si fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.


După ce Mary și celelalte colege i-au murdărit cu fond de ten titlurile, Mariana a rabufnit si le-a cerut socoteala acestora.
Desi s-a confurntat inca de la inceputul sezonului 2 "Puterea dragostei" cu reticenta si rautatile celorlalti colegi, Mariana a incercat sa isi controleze iesirile nervoase si sa aiba totusi relatii de prietenie cu toti din casa.
Chiar si cu Bianca a avut cateva discutii aprinse, insa in cele din urma au ajuns sa se imprieteneasca. Ba mai mult, Mariana a fost extrem de afectata de iesirea Biancai din emisiune. Iata ce mesaj i-a transmis la scurt timp de la plecarea prietenei sale din casa "Puterea dragostei".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ti-l mai amintesti pe Alex Beni din primul sezon "Puterea dragostei"? Carismaticul tanar a revenit la marea sa iubire! Iata cum a fost surprins!


"Îmi pare sincer rău că ai părăsit emisiunea, ai fost, ești și vei rămâne o prietenă adevărată, te pup și te aștept în casă!", a scris Mariana pe contul ei de socializare.

Citeste si: Roxana si noul ei admirator, schimb de replici neasteptate! Se infiripa ceva intre cei doi sau nu? Iata ce si-au spus!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.