Mariana de la "Puterea Dragostei", reacție dură după ce a fost comparată cu o fostă concurentă: "Îmi spui și mie ce asemănări există?"

Autor: Bianca Hriscu

Mariana de la "Puterea Dragostei", reacție dură. Concurenta a fost deranjată de faptul că un prieten de pe instagram a asemănat-o cu o fostă concurentă.

Mariana de la "Puterea Dragostei", reacție dură.  Concurenta nu s-a putut abține și i-a dat o replică acidă unui urmăritor de pe instagram. Ce a deranjat-o?

Citeste si: Doamne, cat de frumoasa e sora Marianei de la Puterea dragostei. Cele doua seamana

Mariana de la "Puterea Dragostei", reacție dură după ce a fost comparată cu o fostă concurentă: "Îmi spui și mie ce asemănări există?"

Deși până acum a dovedit că este o fire calmă și nu s-a implicat în certuri, se pare că Mariana de la "Puterea Dragostei" nu se ferește să reacționeze dur atunci când ceva nu este pe placul ei. Acest lucru s-a întâmplat după ce un prieten de pe instagram a comparat-o cu Mariana, concurenta din sezonul trecut. Prietenul virtual a sugerat că între cele două ar exista mai multe asemănări: "Doar mie mi se pare că semeni cu Mariana, din sezonul trecut?"

După această remarcă, concurenta de la "Puterea Dragostei" a izbucnit.

"Îmi spui și mie ce asemănări există între noi că eu nu le văd. Numele și faptul că sunt din Republica Moldova, altceva?", a scris Mariana pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că Mariana nu își dorește să fie comparată cu alte persoane, ci vrea să se facă remarcată prin felul ei de a fi, acesta fiind motivul pentru care a reacționat dur în momentul în care i s-a spus că seamănă cu Mariana din sezonul trecut.

Citeste si: Mariana l-a refuzat din vorbe pe Nicos, dar gesturile ei spun altceva! Ce au vorbit cei doi in camera rosie

Ce parere are Mariana despre Cristian Comanici? A spus tot ce crede despre EL: ''Este un baiat cu...''

Fetele si baietii de la  Puterea dragostei  incep sa se cunoasca din ce in ce mai bine si isi dea seama ce fel de persoane sunt.

Mariana Darilenco este o tanara frumoasa din Republica Moldova. Mariana are 26 ani si traieste in Bucuresti si este cosmetician.

Este o fire sociabila, sensibila, incapatanata, dar si puternica. Pentru ea, barbatul ideal ar trebui sa fie calm, intelegator, comunicativ, iar din punct de vedere fizic, sa fie inalt in primul rand, sa arate bine si sa fie mai mare ca ea ca varsta.

Mariana Darilenco nu ar accepta sa fie inselata. Spune despre ea ca este o fire puternica, se iubeste foarte mult pe sine si crede ca asta o va ajuta sa cucereasca orice barbat.

Mariana a fost intrebata pe o retea de socializare ce parere are despre Cristian Comanici.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Puterea Dragostei 4 august. Mariana a izbucnit în lacrimi: ”Ești cea mai rea, cea mai penibilă!”