Mariana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata, la bordul unui bolid de lux, in Republica Moldova! Iata cum a fost surprinsa tanara, la scurt timp de la pleacarea din emisiune!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 mar 2020, 18:56
video Foto(10)

Mariana a intrat in casa "Puterea dragostei", dornica sa isi intalneasca jumatate, insa soarta nu i-a suras si a fost nevoita sa plece tot singura acasa.

Mariana a intrat in casa "Puterea dragostei" cu dorinta arzatoare de a-si intalni marea iubire, insa soarta nu i-a suras, ci dimpotriva a avut multe momente dificile de traversat in cadrul emisiunii, din cauza iubirii sale neimplinite alaturi de Jador, tanarul de care se indragostise iremediabil.

Mariana are 27 ani, vine din Republica Moldova si este absolventa de Jurnalism. Pana sa intre in emisiune, Mariana a activat ca model.


Aceasta se descria la intrarea in casa "Puterea dragostei, ca fiind o o persoană comunicativa, generoasa si iertatoare. Tanara a decalarat atunci ca isi doreste ca barbatul de care se va indragosti sa fie sincer in orice manifestare fata de ea.

Citeste si: Ce masina scumpa are Ramona, noua concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa tanara la bordul bolidului ei!

Inca din prima editia a noului sezon "Puterea dragosteia", Mariana s-a confruntat cu reactii negative din concurentilor. Aceasta a inceput sa fie criticata pentru faptul ca si-a etalat premiile castigate in cadrul catorva concursuri de frumusete, de-a lungul carierei sale de model. Atat baieti cat si fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.

In ciuda tuturor comentariile rautacioase venite din partea concurentilor, Mariana a incercat sa isi controleze iesirile nervoase si sa aiba totusi relatii de prietenie cu toti din casa.

Chiar si cu Bianca a avut cateva discutii aprinse, insa in cele din urma au ajuns sa se imprieteneasca.

Citeste si: Roxana Buzoiu se pregateste de nunta? Cum a fost fotografiata concurenta

Citeste si: Bianca, in lacrimi! Flirtul lui Livian cu Ramona a distrus-o!

Citeste si: "Andy s-a intalnit cu Oprica in afara emisiunii"! Un nou cuplu la "Puterea dragostei?!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Mariana a demonstrat tuturor ca este o fire directa, careia ii place sa spuna verde-n fata in orice situatie. Aceasta nu s-a sfiit sa le impartaseasca mereu fanilor sai tot ceea ce a trait in cadrul emisiunii.
Mariana a fost destul de discreta cand a venit vorba despre familia sa, insa nu a ezitat totusi sa publice cateva imagini cu cele mai dragi persoane, printre care mama, bunica, sau verisorul ei.


In cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", Mariana a fost nevoita sa paraseasca emisiunea, dupa ce a fost nominalizata spre eliminare de catre baieti si votata in numar mic de catre public.
La scurta vreme de la plecarea sa, acasa, in Republica Moldova, Mariana a redevenit la fel de activa pe contul ei de socializare, unde a publicat cateva filmulte in care a aparut cu un look cu totul schimbat.
Aceasta pare sa fi recurs la cateva interventii estetice, dar si la un make-up profesionist, menite sa ii schimbe uluitor infatisarea. 

Mariana nu a surprins doar cu noua ei infatisare, ci si cu aparitia sa uluitoare la bordul unei masine de lux, undeva in Chisinau, la scurta vreme de la plecarea din emisiune.

Mariana nu se mai ascunde!

Aceasta isi doreste o familie alaturi de Jador, cel de care s-a indragostit in urma cu mai multe luni. Mariana spera ca Jador sa o ia de nevasta si sa aiab copii cu ea. Mariana a spus ca nu o intereseaza daca Jador calca stramb, atat timp cat ea ramane nevasta. 

De dragul lui Jador, Mariana este dispusa sa faca multe sacrificii. In ultimele fotografii postate, Mariana nu mai arata asa cum o stiau fanii. Fie si-a facut o interventie estetica, fie ca este vorba de un filtru, fanilor nu le-a placut deloc schimbarea. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.