Mariana, fosta razboinica de la Exatlon, despre drama vietii sale! "Erau zile in care uitam sa mananc!" Iata ce marturisiri tulburatoare a facut atleta despre cele mai dificile momente care i-au marcat copilaria!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2018, 14:51

Mariana, razboinica de la Exatlon si-a deschis sufletul si a povestit cele mai crunte momente ale existentei sale.

Desi destinul nu a fost destul de ingaduitor cu Mariana si a purtat-o de-a lungul timpului prin multe momente dificile, aceasta nu a cedat niciodata, ci dimpotriva a incercat mereu sa o ia de la capat si sa mearga mai departe cu optimism si incredere. Aceasta mentalitate a ajutat-o enorm si in sportul practicat reusind cu resurse minime sa ajunga la performanta.

Mariana a marturisit ca intreaga sa viata a fost presarata cu momente dificile, insa greutatile si necazurile nu au doborat-o ci au facut-o din ce in ce mai puternica.

In prezent, sportiva se confrunta cu faptul ca nu are o locuinta stabila, proprie in care sa traiasca fara grija zilei de maine. Aceasta a declarat ca isi doreste enorm sa aiba o garsoniera a ei si sa isi gaseasca un job care sa ii asigure si traiul zilnic.

 

 

Taguri:

Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!