Mariana, fosta razboinica de la Exatlon, momente coplesitoare la sosirea in tara! "Chiar nu stiu unde sa ma duc!" Iata ce marturisiri cutremuratoare a facut atleta despre drama prin care trece!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2018, 11:06
video Foto(6)

Mariana, fosta razboinica de la Exatlon a revenit in tara cu fruntea sus si este hotarata sa mearga mai departe in ciuda greutatilor care o asteapta.

La sosirea pe pamant romanesc, Mariana a fost intampinata de doua prietene dragi care o asteptau cu nerabdare la aeroport. Coplesita de emotii, fosta razboinica a marturisit ca i-ar fi placut sa isi vada fiul la aeroport insa este constienta ca acesta nu avea cum sa ajunga deoarece se pregateste intens de bacalaureat, insa revederea celor doua prietene de suflet i-a umplut inima de bucurie.

"Daca am gresit cu ceva? Probabil ca lumea a vazut ca sunt mult prea sensibila, ma gandesc! Poate ca nu m-a cunoscut suficient de bine! Poate ca lumea nu a stiu
ca eu am avut taria sa alerg 246 de kilometri in 33 de ore fara absolut nimeni langa mine! Telespectatorii nu stiu ca Mariana are momente cand plange dar nu stiu ca atunci cand stateam pe plaja in genunchi si ma rugam, o simteam pe mama langa mine, m-am ridicat si am zis: gata, capul sus!", a spus Mariana.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.