Mariana l-a luat la rost pe Gabita de la Craiova! L-a pus sa-i spuna de ce nu si-o doreste! Dialog incredibil

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 05 aug 2020, 18:00

Mariana l-a luat la rost pe Gabita de la Craiova! Dupa ce Gabita de la Craiova s-a retras din cursa pentru inima Marianei, aceasta nu l-a lasat sa scape.

Mariana l-a luat la rost pe Gabita de la Craiova!  Frumoasa moldoveanca a abordat foarte direct subiectul si i-a cerut explicatii manelistului.

Mariana: Am si eu o intrebare la tine, Gabi

Gabita de la Craiova: Da, sigur

Mariana: Ai spus ca nu te potrivesti cu mine, ca sunt o fire sensibila s.a.m.d. Atunci de ce ai venit la mine, de ce ai cantat pentru mine, de ce faci toate astea? Sa dai bine, de ce le faci?

Gabita de la Craiova: Nu, Mariana, lasa-ma sa-ti explic. Am observat la tine ca esti foarte sensibila si nu-mi place asta. Asta in primul rand. In al doilea rand ai zis ca nu ai putea sa fii cu un lautar

Mariana: Am spus-o si ieri, nu doar azi

Gabita de la Craiova: Faceti din tantar armasar. Daca tu mi-ai spus mie ca nu poti avea o relatie cu un lautar, ca nu vine acasa...

Ai spus ca nu-ti plac lautarii, eu n-am luat-o personal, ti-am spus doar ca nu-mi plac persoanele sensibile(...) Nu trebuie sa te deranjeze ca mi-am spus parerea despre tine

Mariana: Iti formezi o parere asa?(...) Ai dat de inteles ca sunt o femeie slaba si ai nevoie de o alta persoana

(...) 

Gabita de la Craiova: Poate m-am grabit cu concluziile

Mariana l-a luat la rost pe Gabita de la Craiova!

Mariana l-a luat la rost pe Gabita de la Craiova!  Dupa ce ieri Mariana era in carti pentru a forma un cuplu cu Gabita de la Craiova, cu care s-a si tachinat, iata ca manelistul si-a schimbat radical parerea.

Se pare ca pe Mariana a deranjat-o foarte tare acest lucru, cerandu-i explicatii cantaretului.

Gabita de la Craiova a anuntat in prima parte a emisiunii de astazi ca vrea sa formeze un cuplu cu Adriana, insa aceasta i-a taiat din start elanul, spunandu-i ca il place pe Paul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am ajuns la concluzia ca tu ai un caracter foarte placut pentru mine", i-a spus Gabita de la Craiova Adrianei.

Gabita de la Craiova a facut anuntul! Cu cine vrea un cuplu

Gabita de la Craiova a facut anuntul! Cu cine vrea un cuplu  "Am ajuns la concluzia ca tu ai un caracter foarte placut pentru mine", i-a spus Gabita de la Craiova Adrianei.

"Ieri ai luat-o pe Mariana", a comentat cineva. "Nu am luat pe nimeni, de ce interpretati asa?", a replicat Gabita de la Craiova.

"Stii care e problema? Ca mie imi place de Paul", a spus Adriana.

"Atunci da-mi voie sa ma bucur pentru voi, Paul imi este prieten", a raspuns Gabita de la Craiova.

"Eu iti dau voie sa lupti pentru ea, suntem la o emisiune", a zis Paul.

"Imi place fizic, imi place caracterul lui", a mai spus Adriana despre Paul.

Gabita de la Craiova a facut anuntul! Cu cine vrea un cuplu

Gabita de la Craiova a facut anuntul! Cu cine vrea un cuplu  Gabita de la Craiova a facut ceva valuri in casa cu anuntul de astazi.

Concurentele au remarcat ca ieri era interesat de Mariana si chiar si sora Adrianei, Alexandra, i-a atras anterior atentia.

"El a spus de la inceput ca vrea sa cunoasca toate fetele din casa", a incercat un concurent sa explice situatia.

Ramane de vazut daca Gabita de la Craiova va face pasul in spate dupa ce i-a spus Adriana sau va lupta cu Paul pentru inima acesteia.

Citeste mai multe aici

Citeste si: Gabita de la Craiova a facut anuntul! Cu cine vrea un cuplu la Puterea dragostei: "Am ajuns la concluzia ca..."

Citeste si: Mariana il trage la raspundere pe Gabita de la Craiova: "De ce mi-ai cantat daca nu vrei nimic cu mine"! Urmareste o editie incendiara "Puterea dragostei" ASTAZI, de la 11:00 si 17:00

Citeste si: Un nou concurent, Gabita de la Craiova, a intrat in casa "Puterea dragostei"! Canta manele, ca Jador! Uite ce melodie le-a interpretat fetelor VIDEO EXCLUSIV

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!