Mariana Moculescu, dezvaluire neasteptata: ”Ma marit, dar voi pastra numele Moculescu!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2017, 09:47

Mariana Moculescu, fosta sotie a lui Horia Moculescu, a disparut din viata publica si traieste o poveste de iubire frumoasa in Italia. Chiar daca au existat discutii intre ea si Massimiliano Lorenzini, cei doi au reusit sa depaseasca momentele dificile si se pregatesc de nunta.

In cadrul unui interviu pentru WOWbiz, Mariana Moculescu a vorbit despre cel mai asteptat moment si a oferit detalii picante despre evenimentul care urmeaza sa aiba loc.
”Sunt in Italia de doi ani de zile, am venit doar o saptamâna in România. Am o relatie in continuare o relatie cu Massimiliano Lorenzini, ne vom casatori dupa ce va termina divortul. Am avut o problema cu comportamentului lui, am avut doua plângeri, pe care le-am retras.

A fost violent, insa si-a cerut iertare in fata mea si l-am iertat. El a fost foarte violent pentru ca este stresat cu procesul pe care-l are cu sotia lui, care vrea sa-i ceara pensie alimentara pentru un copil pe care l-a facut cu alt barbat. El acum un an i-a spus Nidiei ca vrea sa se casatoreasca cu mine, insa asteapta sa se termine procesul cu sotia lui. Ar vrea sa faca o nunta frumoasa, are si potential financiar, are o casa cu piscina si ar vrea sa o faca acolo.
Nu voi renunta la numele Moculescu, pentru ca legea italiana nu permite. Nu este mai important decât Moculescu, pentru ca Horia e tatal copilului meu, unicului meu copil, plus ca am trait momente deosebite alaturi de, desi au fost traumatizante. Vreau, nu vreau, a ramas in spiritul meu pentru totdeauna. Este imposibil sa uit ca a fost prezent in viata mea. Eu tin foarte mult la nume, desi Horia ar fi putut sa deschida un proces.
El este top. Asa e. Am o experienta vasa si cred ca oamenii se nasc cu o stea stralucitoare sau mai putin stralucitoare. El are o stea stralucitoare, pe care n-am cum sa o acopar. n-am cum sa ascund asta. El e marea dragoste, da. Toti barbatii pe care-i intâlnesc nu sunt mai buni decât Horia Moculescu, iar toti sunt mândri de asta. Au fost lucruri traumatizante, dar si lucruri frumoase.
Da, recunosc, il port in spiritul meu si mereu ma inspira in bine atunci când am probleme. Nu, de la el am primit acest mic briliant, pe care-l are si el. Nu am niciun inel. Maine am fi depus actele, daca n-ar fi casatorit. Da, voi purta o rochie frumoasa asa, pentru vârsta pe care o am. Un ivoir, ceva elegant. Va fi si Nidia si multi invitati. Horia daca doreste sa vina, e binevenit.
Nu m-am apucat sa ingrijesc batrâni. Sunt doamna lui Massimiliano Lorenzini. Nu am venit in Italia ca orice românca sa muncesc pe niste amarâti. Sunt doamna lui Lorenzo si are grija de mine.”, a marturisit ea la WOWbiz.


 ”Acum câteva luni de zile era o situatie care era pe cale sa explodeze. Nu am cum sa fiu arestata, e o minciuna crasa, nu am facut nimic rau, nu am dat in cap nimanui.
Sunt doar minciuni, un barbat mi-a furat contul. Am retras o plângere impotriva lui Maximiliano, pentru ca aveam proces in 2018.”, a dezvaluit ea.

 
De asemenea, intrebata daca este adevarat ca se prostitueaza, Mariana a negat si a spus ca nu munceste, intrucât partenerul ei de viata are grija de ea: ”Persoana care face aceste lucruri, care a spus aceste lucruri poate ajunge in inchisoare. Este o aberatie, sunt minciuni sfruntate. Aceste individ, Marin Cristian, va avea foarte multe probleme, pentru ca nu voi lasa lucrurile asa.”, a incheiat ea.
 
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro




 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.