Mariana Nenu, fosta concurenta Exatlon, probleme de sanatate! Ce i-au cerut medicii la ultima competitie?

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Ana Maria Petre
Actualizat: 30 mai 2018, 12:27
video Foto(5)

Mariana Nenu, fosta concurenta de la Exatlon, si-a reluat competitiile sportive la scurt timp dupa ce a venit in tara.

Intoarsa de la Exatlon, Mariana Nenu a participat deja la cateva competitii sportive. In urma cu cateva zile, ea a concurat la Ultrabalaton, competitie pe care a incheiat-o pe locul 4 la feminin. 

Ultramaratonista, fosta concurenta de la Exatlon, a avut insa parte de o experienta dificila, dupa ce la kilometrul 95 a lesinat. A fost momentul in care medicii i-au cerut sa se opreasca si sa nu continue cursa.

Mariana Nenu, incurajata insa de cei din jur, si cu spiritul ei obsinuit de luptatoare, nu a tinut cont de sfatul medicilor si a continuat. 

“Ma deshidratasem foarte mult. Vomitasem de cateva ori. Era si soare si am lesinat. Efectiv caldura te doboara. E un concurs foarte greu. Am facut atunci o pauza de o ora, dar ca sa imi reintru in ritm am mai avut nevoie de alte 3.

Fara munca in echipa nu se poate. Bogdan (n.r. antrenorul Marianei) m-a incurajat tot timpul si m-a sustinut”, a declarat Mariana.

Competitia Ultrabalaton are 221 de kilometri, pe care fosta concurenta Exatlon i-a parcurs in 29 de ore, 36 de minute si 22 de secunde

 

“Va multumesc din suflet tuturor celor care ati fost alaturi de mine in aceasta cursa Ultrabalaton2018, o cursa grea.

O cursa in care 21 de fete au abandonat. Multumesc Ben Ami (n.r. antrenorul ei) pentru suportul si bicicleala alaturi de mine, pentru curajul de a te contrazice cu doctorii care voiau sa abandonez cursa, eu necrezandu-i, am mers pe intuitia ta”, este mesajul Marianei Nenu, dupa competitie. (Catalina Lohan)

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.