Mariana nu se mai ascunde! Prima fotografie cu burtica de gravida!

Autor: O.P.
Actualizat: 05 mar 2020, 15:20

Mariana este una dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei''.

Mariana nu se mai ascunde!

Aceasta isi doreste o familie alaturi de Jador, cel de care s-a indragostit in urma cu mai multe luni. Mariana spera ca Jador sa o ia de nevasta si sa aiab copii cu ea. Mariana a spus ca nu o intereseaza daca Jador calca stramb, atat timp cat ea ramane nevasta. 

Citeste si: Doliu in Romania! Un mare actor s-a stins din viata: "Suntem cu totii alaturi de familie"

In asteptarea lui Jador, Mariana a vrut sa vada cum i-ar sta daca ar fi insarcinata. Aceasta s-a filmat in fata oglinzii, cu burta mare. Mariana si-a pus mai multe haine pe sub rochie pentru a-i arata lui Jador cum ii sta. 

Citeste si: Anuntul soc facut de Livian: "Parasesc emisiunea"! Si-a luat ramas-bun de la sustinatori

Citeste si: Ce masina scumpa conduce Sergio, noul concurent de la "Puterea dragostei", care a venit sa o cucereasca pe Andreea Oprica! Iata cum a fost surprins tanarul la bordul bolidului sau de lux!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Incredibil ce comentarii i-a lasat mama lui Jador Georgianei: ''Va fi mama copiilor lui Jador si sotia lui''

Citeste si: Ligi si Catalin, razboi la Puterea dragostei. Ligia nu iarta si nu uita: "Era agresiv. Este exact cum am crezut!"

Citeste si: Lacrimi de durere la ''Puterea dragostei''! Andreea Pirui a facut ANUNTUL: ''A murit! Avea doar 28 de ani!''