Mariana si-a INGROZIT fanii! Cum arata degetele de la picioarele ei! Le-a filmat in toata ''splendoarea''

Autor: O.P.
Actualizat: 25 dec 2019, 15:17

Mariana este buna dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei''.

Mariana si-a INGROZIT fanii!

Aceasta isi uimeste fanii de fiecare data, atat prin postarile sala mult prea explicite, cat si mult prea dese. De aceasta data, Mariana le-a aratat celor de acasa ce model si-a facut pe unghiile de la picioare cu ocazia sarbatorilor de iarna. Bineinteles, fani au observat un alt detaliu.

Citeste si: Cum si-au petrecut Alex Zanoaga si Simina noaptea de Ajun! Fanii i-au felicitat imediat

Iata cum cum arata degetele de la picioare ale Marianei: 

Mariana nu ezita sa se filmeze in diverse ipostaze, fie ziua, fie noapte. De aceasta data, insa, Mariana si-a aratat fundul complet! Fanii anu fost uimiti de curajul ei si unii chiar au luat-o la ''misto''. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mariana le-a aratat fanilor cum decurge o zi din viata ei si a mers la cumparaturi prin Istanbul. Mariana a vrut sa isi cumpere ceva, insa se pare ca a ramas fara bani. 

Citeste si: Noi imagini interzise minorilor cu Bianca și Livian! Uite ce au putut să facă în casa "Puterea dragostei"

Citeste si: Noi imagini interzise minorilor cu Bianca și Livian! Uite ce au putut să facă în casa "Puterea dragostei"

Cand a mers sa isi verifice cardul, Mariana a ramas uimita de faptul ca mai avea doar 56 de lire turcesti pe card, adica aproape 9 euro. Acesteia nu i-a venit sa creada ca desi mai mai avea bani pe card, nu a mers sa faca cumparaturi

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.