Mariana și Cristian Comănici, departe de a forma un cuplu? A fost surprinsă alături de alt concurent de la Puterea Dragostei

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 sep 2020, 15:53
Mariana, concurentă la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Cristian Comănici a recunoscut că o place pe Mariana și este hotărât să o cucerească, însă acum, aceasta a fost surprinsă în prezența unui alt concurent.

După ce Ale a ieșit din emisiune, Cristian Comănici și-a îndreptat toată atenția către Mariana, considerând că aceasta este fata din casă cu care se potrivește cel mai bine și care îl completează perfect. 

Alături de cine a fost surprinsă Mariana de la Puterea Dragostei?

Dacă o perioadă a preferat să le analizeze pe fetele din casă și abia apoi să se apropie de ele, acum, Cristian Comănici a dezvăluit că o place pe Mariana, încercând să facă tot ce ține de el pentru a o cuceri pe frumoasa

concurentă de la Puterea Dragostei. Cei doi au discutat mult, ba chiar s-au apropiat unul de celălalt în ultima perioadă, dar nu formează, deocamdată, un cuplu, fiind în continuare doar buni prieteni.

Citeste si: La fel ca sora lui, nici Cristian Comanici NU a luat bacalaureatul! Ce note a obtinut la romana si matematica

Deși Mariana nu pare deranjată de intențiile lui Cristian Comănici, aceasta nu vrea să se grăbească în ceea ce îl privește, motiv pentru care, având în vedere că în mod oficial nu formează un cuplu, concurenta de

la Puterea Dragostei nu ezită să socializeze cu ceilalți băieți din casă. 

Astfel, Mariana de la Puterea Dragostei a fost surprinsă acum pe iaht, alături de Paul, un alt concurent care a dezvăluit că o place și că este dispus să lupte pentru ea. Pe contul personal de instagram, Paul a postat un filmuleț în care apare alături de Mariana. Din imagini se vede clar că cei doi se simt foarte bine împreună și că se distrează de minune, astfel că nu ar fi exclus ca lupta dintre Cristian Comănici și Paul să fie și mai strânsă acum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana si Cristian Comanici, impreuna pe canapea! Un nou cuplu la Puterea dragostei?

Conștientă că Paul și Cristian Comănici au sentimente pentru ea, Mariana petrece timp cu amândoi, încercând astfel să îi cunoască mai bine pe fiecare în parte. Nu este clar dacă, în prezent, concurenta are un preferat, însă prietenii ei virtuali așteaptă cu nerăbădare ca acesta să formeze un cuplu în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei a răbufnit la adresa celor care fac glume pe seama înălțimii lui: ”Sunteți atât de frustrați...”

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!