Mariana si Cristian Comanici, impreuna pe canapea! Un nou cuplu la Puterea dragostei?

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 sep 2020, 12:52
Mariana si Cristian Comanici si-au zambit pe canapea

Cristian Comanici a recunosct ca o place pe Mariana, insa in ultimul timp au existat disensiuni intre ei. Se pare ca acestea au trecut.

Cristian Comanici a mers cu entuziasm la Mariana, au discutat pe canapea si au fost ambii foarte zambitori.

Se pare ca si Mariana il place pe Cristian Comanici, desi nu a recunoscut niciodata public acest lucru.

Mariana spunea in emisiune ca atunci cand va simti sa faca pasi catre Cristian Comanici si sa formeze un cuplu cu acesta, va face exact acest lucru, nedorind sa ascunda de niciun fel daca va fi impreuna cu fratele Biancai Comanici.

De partea cealalta, Cristian Comanici a dezvaluit ca e indragostit de Mariana, dar spunea ca a fost dezamagit de ea.

Cristian Comanici: "Am renuntat la Mariana"

Cristian Comanici le-a uluit pe fete atunci cand a facut dezvaluirea ca o place pe Mariana. El a spus insa ca aceasta a facut ceva ce l-a dezamagit si anunta ca a renuntat la ea.

Ulterior avea sa isi reconsidere pozitia.

"Am renuntat la Mariana, m-a dezamagit", zicea Cristian Comanici, insa in Gala din weekend anunta ca e dispus sa faca tot ce este posibil ca sa o cucereasca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Încerc să îi arăt că o plac, de luni o să încerc și să îmi scot arsenalul la suprafață",  a spus Cristian Comanici in Gala de sambata, 29 august.

Zis si facut! Inca de la inceputul saptamanii fratele Biancai Comanici s-a apropiat de Mariana, pe care incearca sa o cucereasca. El a venit astazi sa repare o gafa pe care a facut-o anterior.

Ale voia sa se intoarca pentru el in casa!

Ale marturisea ca e indragostita de Cristian Comanici si ca vrea sa se intoarca in casa pentru el dupa eliminare.

Cel mai probabil ea si-a reconsiderat pozitia, avand in vedere ca fratele Biancai a dezvaluit ca e indragostit de Mariana.

Putin probabil in acest moment ca Ale sa se intoarca si sa lupte cu Mariana pentru inima lui Cristian Comanici.

''Daca nu isi va face o relatie pana in acel moment, cu siguranta da'', a raspuns Ale la intrebarea daca se va mai intoarce in casa Puterea dragostei pentru Cristian. 

Intrebarea i-a fost pusa, insa, inainte ca fratele Biancai Comanici sa dezvaluie ce simte pentru Mariana.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!