Mariana si Giani Kirita, la un pas de bataie la EXATLON! Alex si-a tinut colega ca sa nu sara pe Faimos! Cearta dintre ei tine de cateva zile, uite de la ce a pornit totul

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 mar 2018, 14:01

Scandalul a degenerat dupa ce Razboinicii au pierdut din nou lupta pentru casa. Sunt aproape 25 de zile de cand stau in "cotet".

Imediat dupa ce Vladimir Draghia a adus punctul victoriei pentru echipa sa, Faimosii, Giani Kirita si-a indreptat atentia catre Mariana, careia i-a strigat: "Ti-am zis ca te trimit la cotet, Mariano? Ti-am zis ca acolo ti-e locul? 70 de zile sa stai acolo! Capul jos! La cotet!"

Mariana i-a raspuns acuzand-l ca nu are respect pentru femei si i-a spus ca l-ar invinge intr-o cursa 1:1, daca regulamentul Exatlon ar permite asta."Sa

jucam amandoi pe traseu si o sa te bat", i-a stigat Mariana, nervoasa.

Citeste si: Lupu, fostul razboinic de la EXATLON, coplesit de mesajele emotionante si incurajatoare venite din partea fanilor sai! Iata ce le-a transmis tanarul tuturor celor care l-au sustinut din umbra!

Cearta dintre cei doi a degenerat si mai mult, multe dintre replici nu au putut fi difuzate la TV.

La ceremonia de dupa proba, Diana Belbita a dezvaluit ca problemele dintre Mariana si Giani tin de cateva zile, dupa ce Razboinica ar fi injurat doua concurentele de la Faimosii. Mariana s-a aparat spunand ca acele cuvinte nu le erau adresate concurentelor, si era suparata ca cercurile pe care trebuia sa le agate intr-un suport suspendat sareau dupa ce, initial, se agatasera.

A fost nevoie de interventia lui Alex Nedelcu pentru a calma spiritele.

El a sfatuit-o pe Mariana sa asculte mai multe de colegii sai si mai putin de "inamicii" de la Faimosii.

Iata momentul:

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.