Mariana, victima farsei pusa la cale de Jador! Iata cum a reactionat concurenta si ce scandal s-a iscat in casa fetelor!

Autor: D.I.

Farsa jucata Marianei de Jador a adus-o pe aceasta in conflict cu Andra.

Jador a patruns in casa fetelor si i-a lipit o banda cu adeziv in par Marianei. Luata prin surprindere, concurenta nu a reusit sa se apere la timp si a picat prada gestului nepoliticos pus la cale de Jador.

Citeste si: Rusu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", mesaj dramatic pentru fanii sai! Iata ce a aparut astazi, pe contul lui de socializare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa plecarea acestuia, Mariana se astepta sa primeasca ajutorul colegelor sale, insa fetele nu au facut decat sa o ironizeze. Lovitura suprema a venit din partea Andrei, care i-a spus ca ii sta mai bine cu parul deranjat, dispretuind-o. Iata cum a reactionat Mariana:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.