Eliminare neașteptată la Survivor România 2021, un concurent a fost DESCALIFICAT și va PĂRĂSI competiția: ''Drumul tau la Survivor Romania se opreste aici''

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 22:10
Care este recompensa acestui joc

Momente incredibile la Survivor România în primul joc al săptămânii. Înainte de a anunța miza acestui joc, Daniel Pavel a facut un anunț neașteptat, un concurent a fost descalificat și va părăsi competiția.

În această seară la Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru a câștiga miza pusă în joc. Recompensa acestei săptămâni a fost aleasă tot de public. O situație neașteptată are loc în primul joc al săptămânii, Daniel Pavel face un anunț incredibil care șochează ambele echipe, un concurent va părăsi competiția din Republica Dominicană.

Care este miza acestui joc de recompensă?

Primul joc al săptămânii de la Survivor România este jocul pentru recompensă. Faimoșii și Războinicii se vor duela pe cele mai intense trasee din Repubica Dominicană. Jocul din această seară este unul cu totul special, concurenții se vor duela într-un cadru nocturn.

Miza acestui joc este incredibilă, cele două echipe se vor lupta pentru a câștiga recompensa acestei ediții care a fost aleasă de public.

Salată cu avocado sau pui shanghai?

Înainte de a anunța miza acestei seri, Daniel Pavel a adus o veste bună pentru echipa Razboinicilor, Roxana Ghiță a revenit în competiție, după ce s-a aflat sub observația medicilor o bună perioadă. Aceasta nu va juca în această seară, dar își va susține colegii de pe bancă.

Daniel Pavel a anunțat miza acestui joc de recompensă, premiul a fost ales de publicul de acasă.

”Continuăm jocul de recompensă de astăzi, cu recompensa pe care ați ales-o voi acolo acasă. Faimoși, Razboinici vreți să știți care este recompensa aleasă de public. Echipa câștigătoare a jocului de recompensă de astăzi va primi câte 10 bucâți de pui shanghai, pentru fiecare mebru al echipei sale.”

Faimoșii și Razboinicii se vor lupta pentru a câștiga premiul serii, câte 10 bucâți de pui shanghai pentru fiecare membru din echipă.

O situație neașteptată are loc la Survivor România 2021, un conurent va părăsi competiția și va pleca acasă după ce a fost descalificat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de joi, 18 februarie 2021- VIDEO. Daniel Pavel a anuntat intrunirea unui Consiliu de urgenta!

Cine va părăsi competiția Survivor România 2021?

Momente incredibile au loc înainte de jocul de recompensă din această seară, un concurent va părăsi competiția Survivor România prin descalificare.

Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat, Marilena părăsește competiția Survivor România 2021, aceasta a fost descalificată. 

”Decizia ta va duce la decalificare din competiția Survivor România 2021. Suntem nevoiți să te descalificăm, astfel încât aventura ta la Survivor se oprește în această seară, acum și aici” 

Marilena a fost descalificată din competiția Survivor România pe motiv că nu mai poate rezista în această competiție, nu se mai regăsește și nu mai are niciun motiv să lupte mai departe. Razboinica va părăsi competiția și va pleca acasă la cei dragi.

”Vreau să fiu sinceră cum am fost și până acum, în fiecare zi, de aprximativ două saptămâni, nu știu, nu mă mai regăsec, nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng în continuu, este foarte greu ceea ce trăiesc eu în momentul de față aici.”

Citeste si: DECIZIE fara PRECEDENT la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel a anuntat Consiliu de Urgenta! Ce se intampla in acest moment in competitie: "Circumstantele au determinat..."

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.