Marilena, nominalizata de echipa albastra, dupa ce Razboinicii au pierdut, aseara, imunitatea!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2021, 11:22
survivor romania 2021 Foto(6)
Consiliul de imunitate, foarte incarcat emotional, Marilena a fost nominalizata de echipa sa.

Kanal D, audiente uriase, cu „Survivor Romania”. Statia a fost pe primul loc, pe toate categoriile monitorizate!

Un nou joc de imunitate si cel de-al doilea Consiliu de nominalizare al saptamanii au tinut in fata micilor ecrane, la Kanal D, milioane de telespectatori, statia plasandu-se pe locul 1 pe toate targeturile monitorizate. 2.021.000 de telespectatori au fost cu ochii pe competitia dintre Faimosi si Razboinici, aseara, in medie, in fiecare minut al difuzarii reality-ului prezentat de Daniel Pavel. 

2.666.000 de fani productiei urmareau Kanal D in minutul de aur, atins la 22:01.

Statia a inregistrat 11,4% Rating si 24,9% cota de piata, pe targetul National, 7,8% Rating si 22,9% cota de piata, pe Comercial, si 8,8% Rating si 20,4% cota de piata, la orase. 

Marilena a fost nominalizata de echipa sa

A fost tensiune ametitoare si aseara, la „Survivor Romania”, in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, in urma caruia au iesit invingatori Faimosii, cu un scor de 10-4, pe un traseu extrem de solicitant.

Zannidache a fost concurentul care a adus punctul castigator, in batalia epiuzanta cu Musty. Efortul Faimosilor le-a adus acestora  pe langa imunitatea echipei in Consiliu, si alimente, un cos generos cu oua si ulei.

In Consiliul de imunitate, foarte incarcat emotional, Marilena a fost nominalizata de echipa sa; au iesit la iveala tensiuni mari in randul Razboinicilor si un cutremur emotional si de repozitionare a aliantelor in interiorul echipei albastre pare iminent.   

Imi place sa fiu sincera si asumata. Votul ficaruia din echipa a fost bine intemeiat. Sper din suflet sa raman in competitie cu ajutorul celor de acasa ”, a spus Marilena dupa aflarea nominalizarii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In aceasta seara, urmeaza un nou Consiliu de eliminare, asadar telespectatorii vor avea parte de deznodamantul saptamanii si vor afla cine urmeaza sa paraseasca competitia „Survivor Romania”. Nu pierdeti o noua editie plina de adrenalina a reality-ului „Survivor Romania”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Rasturnare dramatica de situatie la Survivor Romania 2021. Cine a fost propus spre eliminare? Toti concurentii, uimiti de decizie

Citeste si: Lacrimi la Survivor România! Mai multe concurente cedează! Urmărește o ediție incendiară duminică, 31 ianuarie, de la ora 20:00 la Kanal D

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.