Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 apr 2024, 22:26

Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”

Sursa: Facebook

Marilu Dobrescu trece prin momente greu de descris în cuvinte. Tocmai din acest motiv, influencerița a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit, după mulți ani în care ne-au demonstrat ce înseamnă iubirea adevărată.

Vloggerița era cunoscută ca fiind nonconformistă și extrem de apreciată în rândul generației tinere.

Mesajul dureros postat de Marilu după despărțirea de Iustin

La câteva zile după despărțirea de Iustin, Marilu Dobrescu a postat un mesaj dureros și emoționant pe Instagram: o poză în care mesajul sugestiv indică faptul că mereu considerăm că avem foarte mult timp în față, însă în realitate avem doar jumătate din acesta.

„Ani pe care considerăm că îi mai avem.. Și cei pe care îi avem de fapt,” scria în mesajul pozei postat de Marilu pe Insta Story.

Citește și: Cât de frumoasă este mama lui Marilu Dobrescu! Cele două seamănă ca două picături de apă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În filmarea de pe canalul ei de YouTube, tânăra a explicat că are dificultăți în a face copii din cauză că organismul ei are o imunitate atât de ridicată, încât respinge absolut orice corp străin.

Ce a dus la sfârșitul relației dintre Marilu și Iustin

Marilu a urmat un tratament cu imunosurpresoare, pentru a-i scădea imunitatea. Acesta a presupus ca roșcata să facă numeroase injecții la nivelul abdomenului, însă, din cauza lor, a început să se simtă din ce în ce mai rău.

„Am început, realmente, să am psihoze, simțeam o depersonificare, luam mai multe pastile, în fiecare zi, combinate și pur și simplu ajunsesem să nu mai înțeleg, să nu mai pot să ies din casă, să am anxietate, nu mai înțelegeam cine mișcă mâinile mele”, a dezvăluit Marilu Dobrescu.

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi

Relația de iubire dintre Marilu și Iustin a ajuns să fie mai degrabă una de supraviețuire în lupta pentru a putea avea un copil împreună.

„Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie. Cred că, la momentul ăsta, este cea mai bună decizie pentru noi, pentru că a fost atât de multă durere încât nu s-a mai putut să fie salvată”, a mai spus vloggerița, în lacrimi.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.