Marina Almășan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu la adresa soției lui: „Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați”

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 dec 2021, 10:21

Marina Almasan rabufneste la adresa Brandusei Simion

Victor Socaciu s-a stins din viata la varsta de 68 de ani in urma unor probleme grave de sanatate.

Folkistul era internat de aproximativ o luna in spitalul Carol Davila din Bucuresti din cauza ca rinichii ii cedasera. Victor Socaciu facuse transplant in 2009 la Cluj unde primise doi rinichi de la o fetita in varsta de 10 ani care intrase in moarte cerebrala. Victor Socaciu s-a mai confruntat in decursul acestui an cu mai multe probleme grave de sanatate incepand cu infectarea cu Covid care i-a facut pe apropiati sa se teama pentru viata lui.

Apoi, in septembrie a fost din nou internat in spital tot pentru problemele renale pe care le avea.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul morții lui Victor Socaciu. Brândușa Simion, soția artistului, a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în spital

Marina Almasan rabufneste la adresa Brandusei Simion, cea de-a patra sotie a lui Victor Socaciu

Dupa moartea sa, cea de-a treia sotie, prezentatoarea TV Marina Almasan a dezvaluit faptul ca stia de problemele de sanatate ale lui Victor Socaciu, dar nu a mai putut interveni la mijloc, fiind cea de-a patra sotie. Mai mult, se pare ca problema cea mare pentru Marina Almasan ar fi fost faptul ca Brandusa Simion, ultima sotie a regretatului Victor Socaciu nu ar fi spus niciunui copil al artistului din alte casatorii despre faptul ca se afla in stare atat de grava.

„Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că și copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”,  a povestit Marina Almășan, pentru  Impact.ro.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Marina Almasan nu stie daca va participa la inmormantarea fostului sot, Victor Socaciu

Citeste si: De ce Marina Alamasan nu va fi prezentă la înmormântarea lui Victor Socaciu. Primele declarații ale prezentatoarei TV după moartea artistului

Cat despre inmormantare, Marina Almasan a spus ca nu crede ca va fi prezenta avand in vedere niste lucruri urate care s-au intamplat in trecut, insa fiul lor, Victoras, va participa, cu siguranta.

"M-a sunat Victor, fiul meu, care fusese anunțat de una dintre fiicele sale. E derutat, chiar dacă nu mai țineau legătura. (…) Totuși, gândul că ți-ai pierdut unul dintre părinți te afectează. Victor nu mai vorbise cu el de când s-a cuplat cu femeia aceea. (…) Personal, nu știu dacă mă duc la înmormântare, sunt într-o cumpănă… m-am sfătuit cu George. (…) Am fost și 16 ani împreună, dar am avut totuși diferențe… așa urât s-a terminat totul… Victor va merge la înmormântare”,

a mărturisit Marina Almășan, pentru  Playtech.ro

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.