Marina Almasan dezvaluie motivele separararii de milionarul George Cornu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 06:50

Sase luni,atat a durat povestea de dragoste dintre Marina Almasan si afaceristul Georgica Cornu.

 Daca la inceput cei doi s-au iubit pe ascuns, dupa ce Marina a divortat de deputatul Victor Socaciu, totul a iesit la iveala si lucrurile pareau sa intre pe un fagas normal ,mai ales ca si Georgica Cornu urma sa se desparta de sotia lui.

Potrivit ziarului Click, MArina Almasan ar fi primit si un inel de logodna din partea miliardarului si a fost rasfatata cu vacante in strainatate si cadouri de mii de euro.
Ce mai, nimeni nu si-ar fi putut inchipui ca lucrurile se vor schimba radical.

Paradisul celor doi indragostiti ar fi fost tulburat, potrivit ziarului Click ,de nimeni alta decat de sotia lui Georgica Cornu din cauza careia cei doi se certau. FApt confirmat de Marina Almasan

"Aproape fiecare întâlnire a noastra era urmata de scandaluri inimaginabile. Aceste scandaluri, provocate de femeia de care Georgica se chinuie sa divorteze, îl afectau puternic si pe el, dar îi traumatizau si pe copii, asa ca am decis sa ma retrag.
Tin foarte mult la el, ma rog lui Dumnezeu sa aiba forta sa depaseasca cu bine acest moment dificil din viata sa", a declarat MARINA ALMASAN.

De cealalta parte, Oana Maria Cornu a ramas uimita ca vedeta tv o scoate tap ispasitor pentru situatia in care se afla. Sotia lui Gerogica Cornu a declarat pentru ziarul Click! ca: "Nu ma intereseaza nimic din ce declara doamna Almasan pentru a-si face publicitate.
Intentionez sa pastrez aceeasi atitudine fata de mediatizarea familiei mele. Nu voi expune copiii unei astfel de situatii" Sotii Cornu se afla inca in proces de divort. Ei au un nou termen in luna septembrie.





 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?