Marina Almasan, DIN NOU in rochie de mireasa? Vezi in ce relatii e cu Georgica Cornu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Marina Almasan a inceput sa bombane! Realizatoarea TV si-a tinut multa vreme viata personala departe de ochii carcotasilor.

Divortul de Victor Socaciu a adus-o insa pe prima pagina a tabloidelor. Incet, incet viata Marinei Almasan a fost luata la puricat. Cu cine iese, ce mananca si cum se imbraca erau intrebari care provocau insomnii unora.

In acest fel s-a aflat ca Marina Almasan se iubeste cu regele asfaltului, Georgica Cornu. Omul de afaceri s-a afisat cu vedeta, ba chiar au fost in cateva vacante impreuna. Imediat, gurile rele au spus ca Marina i-ar fi destramat familia barbatului insurat.



Pana la urma au dat apa la moara carcotasilor. Marina Almasan s-a despartit o vreme de afaceristul timisorean si, astfel, o perioada au fost feriti de critici si vorbe grele. Ce nu au aflat pana acum binevoitorii este ca cei doi formeaza in continuare un cuplu, dar se feresc de ochii curiosilor.

Traiesc o frumoasa poveste de dragoste, si daca e sa ne uitam peste declaratiile recente ale vedetei, se pare ca Marina isi doreste sa isi refaca viata.


Se marita cu omul de afaceri? Aflati raspunsul in materialul video de mai jos:
##VIDEO90469##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.