Marina Almasan, fara sot si fara iubit! Incearca Geogica Cornu sa se intoarca la ea? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:24

Jurnalistii de la Libertatea spun ca Georgica Cornu ar juca la dublu in relatia cu fosta sotie si fosta iubita, Marina Almasan. Surse din anturajul vedetei ar fi spus pentru tabloid ca, de cateva zile, Marina este asaltata cu mesaje din partea afaceristului.

 

"Nu am rugat-o pe Oana sa ma primeasca inapoi si nu voi face asta. Motivul: mi-ai fost si imi esti foarte draga. Te-am iubit si te iubesc.

Imi este dor de tine. Hai sa fim impreuna sambata la Budapesta", ar fi scris Georgica Cornu.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

In urma cu o saptamana Marina Almasan declara ca a inghetat relatia cu Georgica Cornu. Vedeta

pare sa isi fi schimbat gandurile! Marina pare ca nu mai vrea sa auda de Georcica Cornu. Afaceristul pare pus acum intr-o situatie complicata, in care nicio femeie nu mai vrea sa auda de el.

 

"Cale de intoarcere nu exista, oricat de mult si-ar dori. pe undeva il inteleg: dupa ce ai cunoscut dragostea e foarte greu sa te intorci la nedragoste", a declarat Marina Almasan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.