Marina, cea de-a doua fetiță lovită în accidentul de pe Bulevardul Laminorului, a fost externată. Care e starea de sănătate a copilei

Autor: Diana Tilă

Marina, fetița lovită de o mașină de poliție în București, a fost externată.

Sursa: wowbiz

Marina, cea de-a doua victimă lovită pe trecerea de pietoni este în stare stabilă, după operația suferită.

Marina, fetița de 11 ani care a fost rănită pe data de 13 ianuarie 2022 de o mașină de poliție pe bulevardul Laminorului din București, a fost operată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală la piciorul drept. Care e starea copilei?

Citeste si: Familia Raisei, fetița de 11 ani ucisă pe trecerea de pietoni, vrea despăgubiri de 6 milioane de euro de la polițistul incriminat, în timp ce rudele fetei rănite cer 1 milion

Care e starea de sănătate a Marinei

Minora a fost externată, iar starea ei este bună, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru, pentru Libertatea.

După tragedia de pe Bulevardul Laminorului, care s-a sfârșit cu moartea Raisei, Marina a fost transportată de urgență la spital. 

Citeste si: A izbucnit scandalul! Ce s-a întâmplat între avocatul familiei Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni și polițiștii de la secție

Lovită de mașina de poliție pe o trecere de pietoni, Marina a suferit o fractură la gamba dreaptă. Minora a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde medicii au supus-o unei intervenții chirurgicale.

În urmă cu puțin timp, Marina a fost externată, iar starea ei este una stabilă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Fetița a fost externată, probabil este acasă. Nu au fost probleme majore, nu a avut complicații, a avut doar o fractură la gambă și a fost operată la Ortopedie. Este bine, a fost conștientă încă de la început.", a declarat Raluca Alexandru, unul dintre medicii care s-au ocupat de Marina, pentru sursa menționată mai sus.

Mama Marinei: "Plângea că o doare piciorul rău"

Mama Marinei a dezvăluit recent, că fiica ei nu s-a putut mișca deloc până la venirea ambulanței, din cauza fracturii suferite:  "M-am dus la ea și micuța plângea că o doare piciorul rău. Îi pusese cineva un pulover sub fund.

I-am zis să nu se miște, că trebuie să vină salvarea, apoi a venit încă o salvare care a luat-o, a examinat-o să vadă dacă mai are și alte răni în afară de picior.

I-au imobilizat piciorul, după care am așteptat o altă ambulanță să vină, s-o ia, s-o transporte la spital. În timpul ăsta m-am dus la ambulanța în care era Raisa, am văzut că o resuscita, am strigat la ea să se trezească și asta a fost toată interacțiunea mea, apoi m-am întors la Marina.", a povestit mama Marinei, în cadrul unei emisiuni.