Marina, doctorița ucisă în propriul cabinet din Brăila, a fost condusă pe ultimul drum de familie și apropiați. Înmormântarea a avut loc în Republica Moldova

Autor: Diana Bostan

Doctorița ucisă la Brăila a fost condusă pe ultimul drum

Sursa: Facebook/ Captură Observatornews

Marina, victima unei crime șocante din Brăila, a fost condusă luni, 22 iulie, pe ultimul drum în orașul său natal, Chișinău.

Familia a decis să o ducă pe Marina în Republica Moldova, unde trupul ei neînsuflețit a fost depus la o capelă pentru ca cei apropiați să-și poată lua rămas bun, notează Spynews. Înmormântarea a avut loc ieri, marcând un moment de profundă tristețe pentru cei care au cunoscut-o.

Citește și: „A făcut tot ce a putut ca să ne ducă pe piste greșite”. Cum a încercat să păcălească poliția criminalul din Brăila?

Marina, doctorița ucisă la Brăila, a fost condusă pe ultimul drum

Crima care a zguduit Brăila rămâne nerezolvată, iar autoritățile continuă să investigheze motivele și circumstanțele în care Marina a fost ucisă. Un bărbat a fost interogat în legătură cu acest caz, iar anchetatorii analizează multiple probe pentru a descoperi adevărul.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal

Marina a fost atacată și înjunghiată în cabinetul ei stomatologic acum câteva zile, ceea ce a declanșat o anchetă de amploare. Familia ei, cu inima frântă, speră ca vinovatul să fie prins și să răspundă pentru faptele sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

După tragicul incident, trupul neînsuflețit al Marinei a fost transportat în Chișinău, unde familia și prietenii s-au adunat la capelă pentru a-și lua rămas bun. Înmormântarea a avut loc luni, 22 iulie, marcând o pierdere imensă pentru toți cei care o cunoșteau și o iubeau.

Mama principalului suspect susține că fiul ei este nevinovat

Ultimele descoperiri arată că ADN-ul suspectului în cazul uciderii Marinei a fost identificat sub unghiile acesteia.

Deși investigațiile sunt în curs, bărbatul afirmă că este nevinovat, menționând că singura sa legătură cu Marina a fost în calitate de pacient.

Citește și: Detalii terifiante din ancheta crimei de la Brăila! Unde a fost descoperit ADN-ul suspectului care ar fi ucis-o pe dentista Marina Gavril

Potrivit Antena3CNN, mama suspectului a intervenit în apărarea fiului său, declarând cu fermitate că el nu este un criminal și negând orice posibilitate ca acesta să fie implicat în crimă.

”Dânșii declară și spun că l-au luat de la poartă, din taxi. Noi nu suntem criminali, avem copii, noi am muncit. Nu putea să o omoare pentru un milion sau două milioane pentru o măsea. Nu se poate așa ceva”, a mărturisit mama principalului suspect, la  antena3.ro.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!