Marina, logodnica lui Daniel Pavel, are doua surori superbe! Cum arata tinerele si cum au reactionat cand au aflat VESTEA ca cei doi s-au logodit

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2021, 09:42
Marina, logodnica lui Daniel Pavel, are doua surori superbe

Daniel Pavel a anuntat pe Instagram vestea cea mare ca el si iubita lui, Marina, sunt oficial logoditi, prezentatorul TV lasand un superb comentariu de dragoste pentru partenera sa.

Logodna dintre Daniel Pavel si iubita lui, Marina a fost poate una din cele mai frumoase surprize dupa terminarea competitiei Survivor Romania 2021 si daca multi se asteptau sau nu la acest eveniment, iata ca cei doi au surprins pe toate lumea cu decizia de a trece la nivelul urmator al relatiei. Cei doi au petrecut mai multe zile la malul marii, pe litoralul romanesc, la Vama Veche unde Marina a avut ceva timp la dispozitie de a se reuni si cu o parte din familia ei, adica cu cele doua surori, Madalina si Nicoleta.

Logodnica lui Daniel Pavel a si imortalizat momentul postand o imagine pe Instagram dupa reuniune: "My Loves", a scris ea. Alaturi de cele trei fete, a fost prezenta si mama lor care abia astepta aceasta reuniune de familie.

Ce surori frumoase are Marina, logodnica lui Daniel Pavel

Citeste si: Simona Hapiciuc, mesaj uluitor pentru Daniel Pavel dupa ce prezentatorul TV a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Marina

Cine sunt surorile logodnicei lui Daniel Pavel. Ce familie frumoasa are tanara Marina

Una dintre surorile Marinei i-a si raspuns la mesaj tot in limba engleza spunand ca in sfarsit s-au revazut. Madalina este una dintre surorile mai mici ale Marinei si dupa cum apare pe profilul ei de Instagram iubeste arta fotografiei si grafica. Adolescenta este de o frumusete rapitoare si se iubeste de ceva timp cu un tanar student la Drept.

Cealalta sora a logodnicei lui Daniel Pavel, Nicoleta, este studenta la Drept in Craiova si la randul ei are un iubit de aproape un an. Tot ea a fost cea care i-a felicitat prima pe Instagram pe Daniel si pe Marina pentru logodna: "Felicitari, dragilor!" a scris ea pe contul lui Daniel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daniel Pavel si iubita lui, Marina, s-au logodit! Primele declaratii ale prezentatorului Survivor Romania 2021. Ce i-a scris Cosmin Stanciu imediat prezentatorului TV

Se pare ca intreaga familie a Marinei a fost alaturi de ea in momentul cand le-a dat vestea ca s-a logodit. Cel mai probabil au sarbatorit cu totii evenimentul de vreme ce intreaga familie s-a aflat pe litoralul romanesc alaturi de Daniel si proaspata lui logodnica. 

In urma cu o zi, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021 a luat prin surprindere mediul online cu anuntul logodnei. El a postat o imagine cu iubita sa, Marina purtand un superb inel de logodna cu pietre pretioase, iar fanii reality show-ului si ai prezentatorului TV au fost in delor scriindu-i mii de mesaje dupa anunt.