Marina, strategie bine pusa la punct pentru a-l readuce pe Daniel in casa "Puterea dragostei"? Alexandru rupe tacerea: "Nu esti prietena cu Bianca pentru voturi?"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2019, 14:36

Marina a recunoscut ca isi doreste enorm ca Daniel sa revina in competie si mai spera inca sa formeze un cuplu impreuna.

Marina a fost acuzata de Alexandru ca a pus la cale o strategie impreuna cu Bianca, pentru a-l readuce in casa iubirii pe Daniel. Vizibil afectat de indiferenta Marinei, Alexandru a dezvaluit ca cele doua tinere s-au aliat pentru acest scop. 

 

 

"Nu esti prietena cu Bianca pentru voturi?", a spus Alexandru.

Pe de alta parte, Marina nu a vrut sa recunoasca faptul ca ar avea un plan pentru a-l readuce in casa pe Daniel, desi si-ar dori acest lucru. 

"N-am insistat cu voturile, oamenii de acasa au vazut ca eu chiar tin la el si ca sunt afectata de plecarea lui si toata lumea a hotarat sa il voteze pentru a se intoarce!", a spus Marina.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.